Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp
Der er 45 varer.

Rom Øer & Lande:

Underkategorier

 • Barbados
  Barbados:
 • Jamaica
  Jamaica: Jamaica, der har 2,7 mio. indbyggere, ligger syd for Cuba og er ca. halvanden gange så stor som sjælland. Øen er ikke kun kendt for sin reggae og andre musik-arter. men i høj grad også for sin rom. Appleton er vel nok det mest kendte rom-mærke, men ellers finder vi bl.a. en mindre håndfulde uafhængige fadaftapninger fra f.eks Bristol Classic, Plantation og Rum Nation. Den tradionelle rom fra Jamaica er kendetegnet ved at den er pot still destilleret og har fået en lang gæring der giver en meget aromatisk rom, der også typisk er forholdsvis kraftfuld i sin smag.
 • Martinique
  Martinique: Martinique ligger i Caribien og er ca. dobbelt så stor som Bornholm. Øen, der har godt og vel 400,000 indbyggere, er et fransk "departement". Har du sagt Martinique, har du også sagt Rhum Agricole, der er den typiske "landbrugsrom", som produceres på øen. Rhum Agricole laves direkte fra sukkerrøret istedet for bi-produktet melasse, og lagringen foregår på franske limousine egetræsfade. Den samlede fremstillingsproces giver oftest en tør, cognac-lignende rom.
 • Mauritius
  Mauritius: Mauritius er en østat, som ligger midt i det Indiske Ocean omkring 900 km øst for Madagaskar. Store dele af øen er dækket af grønne sukkerrørsplantager i okkerrød jord. Og der er en lang tradition for produktion af både sukker og rom.
 • Mexico
  Mexico:
 • Trinidad & Tobago
  Trinidad & Tobago: Trinidad og Tobago ligger ud for Venezuela tæt på Sydamerika og består af de 2 øer (Trinidad og Tobago) samt 21 mindre øer. Godt og vel 1 mio. bor på øerne som fik sin selvstændighed fra briterne i 1962. Stilmæssigt minder smagen mere om de latin-amerikanske rom som f.eks. dem fra Guyana. Angostura er et af de ælste og mest velrespekterede rom huse i Caribien om end det nok mere er deres Angostura bitter de er kendt for. Huset startede med at lave deres bitter i 1824 i Venezuela, men flyttede i 1875 til Trinidad hvor salget af især rom for alvor tog fart. De fleste rom lagres på Bourbon fade før de frigives og sælges.

Varer sidevis

Varer sidevis

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning