Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp
Der er ingen varer

Rom Producenten Mocambo:

Mocambo produceres af den traditionsrige Licores Veracruz, som har produceret rom i over 60 år. Mocambo er top-serien fra Licores Veracruz, hvor kvaliteten er i højsædet og hvor der er satset på de allerbedste råvarer og en langvarig lagring på egetræstønder af hvid eg. Det perfekte tropiske klima og fugtigheden fra den Mexikanske Golf og Det Karibiske Hav gør, at Cordoba regionen er det helt ideelle sted at producere rom.

Alle rom i Single Barrel serien er super-premium rom, hvor der i fermenteringen, lagringen og i selve designet af flaskerne er kælet for detaljerne. Det giver en markant karakter, hvor alderen tydeligt viser sig i den modne og afrundede aroma og smag. Udvælgelsen af de tønder, som findes værdige til denne serie foretages specielt af kældermesteren inden den langvarige lagring på fade af hvid europæisk egetræ. Således har hver enkelt fad sin egen karakter og derfor nummereres hver eneste flaske med fad nummer og flaskenummer for kenderen.

Mocambo har vundet utallige priser i ind- og udland, senest har 20 års Arte Edition og 23 års Villa Rica fået de maksimale 3 guldstjerner ved International Taster & Quality Institute (iTQi) i Bruxelles.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning