Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp
Der er 6 varer.

Rom Producenten Fanø Skibsrom:

Historien om Fanø Skibsrom handler om sejlskib, de Vestindiske øer, passion for gode råvarer og kvalitet. Inspirationen til Fanø Skibsrom starter med fuldriggeren Doris Brodersen blev bygget i Flensborg i 1875 og opkaldt efter rederens hustru. Det blev indregistreret på St.Thomas, Dansk Vestindien, og var således under Dansk flag fra 1875, og sejlede i mange år rom og sukker fra St. Croix, St. Thomas og St. Jan til Flensborg. Her blev rommen fortyndet (verschnitt), krydret og lagret i de mange romhuse og solgt som den berømte Flensborg Rom, hvor hvert romhus havde deres specielle blanding.

Doris Brodersen blev solgt til Fanø i 1890, omrigget til Bark i 1892 og indgik i Fanø's sejlskibsflåde indtil 1908, hvor den blev solgt til Italien. Skibet blev kondemneret på Bermuda i 1913.

Fanø's sejlskibsperiode er historie og rommen bliver nu transporteret i moderne skibe fra Caribien til Fanø. Inspireret af Fanø's sejlskibshistorie og med en kærlighed til rommens smag og historie satte Lars J. Schou sig for at skabe en Caribisk kvalitetsrom. En rom med smagen af varme lande og Vesterhavets brusen.

Fanø Skibsrom er en Caribisk kvalitetsrom: Krydret, lagret og flasket på Fanø. En smagsoplevelse, som sender dig fra Fanø til eksotiske himmelstrøg, og tilbage igen.

Havfruen er en sød rom, med smag af lynghonning. Havtorn fra Fanø og Madagaskar vanilje og med en skøn afrunder smag af Jamaica Rom. Havmanden er en mere markant rom, med en blød og afrundet smag.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning