Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp
Der er ingen varer

Cognac Producenten Vallein Tercinier:

Vallein Tercinier er en familie, der har været i Cognac-området i mere end 500 år. Nærmere bestemt kom den første fra familien til området i 1480. Selve vinproduktionen startede dog først i 1791 med købet af Domaine des Forges i byen Chermignac, der ligger ca. 30 km vest for Cognac by. Godset: Domaine des Forges, er den dag i dag stadig hovedsæde og destilleri for Cognac Vallein Tercinier.

I 1850 oprettede George Vallein handelsselskabet under familienavnet og begyndte her produktionen af Cognac. Fra starten blev der ansat en professionel kældermester. I dag er det 5. generation af kældermestre fra samme familie, der har været med fra starten. Der har siden 1950 været produceret på 8 Pot Stills og Vallein Tercinier leverer Cognac til både Asien og flere lande i Europa.

I dag er det Louis Tercinier der står for produktionen af Cognac'en, mens søsteren Catherine står for den kommercielle del af firmaet. Begge er 5. generation af familien Tercinier, der producerer Cognac fra Domaine des Forges.


 

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning