Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp
Der er ingen varer

Gin Producenten Kreutzritter:

Gin er ikke bare Gin, det er producenten af Madame Geneva, Kreutzritter et fantastisk bevis på. Kreutzritter startede i 2004 med en ydmyg tilgang til det at producere Gin. Firmaet blev grundlagt af 3 venner; en læge, en ernæringsekspert og en spiritusekspert. Fra starten har det at producere den højest mulige kvalitet været det vigtigste og derfor udvælges kun de allerbedste råvarer til at indgå i nye blandinger. Firmaet ligger meget passende meget langt ude på landet på Meyerhof, som er et idyllisk landsted der passer perfekt til hele grundidéen med firmaet.

Resultatet er Madame Geneva Gin Blanc og Madame Geneva Gin Rouge.

Madame Geneva Gin Blanc: Er en traditionel Gin som søger tilbage til rødderne af den originale Gin, men alligevel med et moderne touch, bl.a. indgår der 46 forskellige krydderier til at forme den originale Madame Geneva stil, hvor særligt enebær, koriander og ingefær præger smagen og duften.

Madame Geneva Gin Rouge: Er baseret på Gin Blanc men er, som noget helt enestående, blandet med kvalitetsvin fra Apulien af Primitivo-druen fra 60 år gamle vinstokke. Det giver ikke alene en enestående kompleks og "smooth" smag, men også fantastiske muligheder for at blande en elegant drink. En White Lady bliver til en Pink Lady og den traditionelle Gin og Tonic får et helt nyt touch.

Her er der tale om Gin på 1. klasse. 

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning