Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Bonfanti

Der er 2 varer.

Vinproducenten Bonfanti:

Bonfanti Wines er en lille virksomhed, og nye producenter af Valpolicella vine, der startede sine aktiviteter i de første år af dette årti, med købet af familien af Sergio Bonfanti et lille, men godt placeret ejendom i Valpolicella. Dag efter dag, har den obligation med jord og kærlighed til vinproduktion, tillod virksomheden at vokse, gøre det til en meget interessant faktum. La Bonfanti producerer ikke kun de typiske vine i Valpolicella-området, udvælger og sælger nogle af Veneto-områdets mest kendte hvide vine.

Vinmarken, der ejes af Bonfanti-familien, er beliggende i Quinzano di Verona, i nærheden af Maso, i hjertet af Valpolicella DOC-området. Valpolicella betyder dal af de mange kældre og stammer fra foreningen af udtrykkene polis (mange) og cellae (kælder). Beliggende i den nordlige del af Verona og beskyttet af Adige og Lessinia er Valpolicella det land, der giver anledning til nogle af de mest kendte italienske DOC og DOCG rødvine. Fra sine druer, takket være omhyggeligt arbejde, produceres fremragende vine med en stærk smag og karakter. Med 2017-høsten vil en del af produktionen blive certificeret BIOLOGICA.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning