Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Bertani

Der er ingen varer

Vinproducenten Bertani:

Bertani vin virksomhed blev grundlagt i 1857 af brødrene Giovan Battista og Gaetano Bertani, i Quinto di Valpantena, nord for Verona. Gaetano var allerede en ekspert i kunsten i at lave vin, han havde lært de ny teknikker i Frankrig under Professor Guyot, der stadig betragtes som en af de førende vin eksperter. Starten af Bertani falder sammen med den innovative ånd, der inspirerede dem til at bruge de mest avancerede produktionsteknikker, både i vinen og i marken, teknikken anvendes på alle markerne på det tidspunkt, i Valpantena og i Soave, altid respektere område og dyrkningskulturen i området. Høj professionalisme og kvalitet, kommercielt initiativ og innovativ ånd var de træk, der straks skelnet de to brødre i Veronese landskabet. Bertani var blandt de første virksomheder i Italien der forstod værdien af flaskevin; store investeringer blev foretaget straks i vinmarkerne og vingården til flasker og eksportere den italienske kvalitet i verden med Bertani vine,, som allerede før slutningen af det nittende århundrede, de krydsede Atlanterhavet for at bive værdsat i mange amerikanske byer. Bertani blev født med italiens enhed med ønsket og stolthed om at repræsentere en ny nations ekspertise med en tusindårig kultur. Dette engagement og kvaliteten af sine vine har tjent Bertini i 1923, det karakteristiske symbol for at opnå excellence: ejendomspatentet. Selvom Italien nu er Republik, er det et dekadent symbol, for os repræsenterer det stadig den højeste kvalitet.

Den konstante forpligtelse inden for vinavl og onologi førte Verona's Akademi for landbrug, Kunst og Handel til at anmelde Bertani i 1870 som en model vingård takket være professionalismen, indførelsen af specialiserede vinmarker, nye avlssystemer, som umiddelbart karakteriseret familiens iværksætterånd. Ikke kun det: kvaliteten af Bertani-vine var i stand til at pålægge sig selv siden sin forfining, så meget at Soave var til stede i menuen til kronen af George Vl af England i 1937. I midten af det tyvende århundrede lavede Bertini i forbindelse med erhvervelsen af Tenuta Novare i Valpolicella Classico forskningen et halvt århundrede for at producere "vinen", den der blev forevigt. Faktisk er det her, at Amarones historie begynder, en symbolsk vin af det område, hvorfra den blev født, hvis første vintage dateres tilbage til 1958.

Bertani i dag: Med mere end 200 hektar vinmarker i de mest egnede områder i Verona, er Bertani i dag et solid firma med en jævn forøgelse af distributionen i Europa og i verden. To historiske kældre, nemlig Grezzana, det nuværende hovedkvarter og det slagende hjerte af vingård, aftapning og forsendelsesaktiviteter, og Tenuta Novare i Arbizzano di Negrar, i hjertet af Valpolicella Classico, vugger af store røde som den kendte Amarone og Valpolicella Classico Superiore. Et ikon af italiensk vin i verden, Bertani kombinerer typiske indfødte vinstokke med kontinuerlig opdatering af produktionsfaciliteter og opmærksomhed rettet mod terroir.

Traditionens respekt for en særlig innovativ ladning, stor iværksætterevne til tjeneste af højeste kvalitet er sammenfattende de virksomheders inspirerende principper, i dag også et referencepunkt for et stort nationalt vinprojekt kaldet Bertani Domains.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning