Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

The Medine Rom Distillery

Der er ingen varer

Rom Producenten The Medine Rom Distillery:

I hjertet af Medine Sugar Estate på den tropiske ø Mauritius - Det Indiske Ocean juvel - ligger Medine Distillery, der siden 1926 har produceret de fineste mauritiske rom, hvilket gør det til det ældste arbejdsdestilleri på øen.

Rom The Pink Pigeon: Navngivet efter en af de sjældne fugle i verden, som flyver frit i Mauritius skyer, er The Pink Pigeon et enkeltboet rom lavet unikt med tilføjelsen af Bourbom vanilje. Denne ekstraordinære krydderi er håndbestøvet og håndplukket i regnskoven i Madagaskar og den rige vulkanske jord i Reunion. Den naturlige vanilje kombineret med de eksotiske smag af appelsinskal og orkidé blomster gør denne rom så udsøgt og sjælden som Pink Pigeon fugl selv. Roms rige og cremede mundfølelse gør den ideel til luksuriøse cocktails og reviderede klassikere som Daiquiris og Mojitos. 

Rom Penny Blue: Penny Blue er opkaldt efter verdens sjældne friærke i verden og produceret af Medine Distillery i Mauritius. Det er en XO rom med begrændset udgave, der er blevet modnet i Cognac-, Whiskey- og Bourbon fade.  Oprettet i små partier, hver med sin egen personlighed, rommen er flasket på ejendommen og er per definition sjældent og begrændset. Penny Blue er altid naturlig i farve og er ikke chill-filtreret for at bevare hjertet af rom.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning