Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

New Grove

Der er ingen varer

Rom Producenten New Grove:

New Grove er en familieejet ejendom siden 1838. Når du nyder New Grove Rom, fordyber du dig selv i hjertet af øens skæbne, båret væk på udånding af en gammel tradition og opdager Mauritius-ånd. Autentisk, varm og indbydende. I 1852 udviklede Dr. Pierre Charles Francois Harel begrebet af lokal destillation af rom på Mauritius, idet han kun brugte de fineste lokale ingredienser fra hans store Pamplemousses Garden Estate for at skabe en væske af fremragende kvalitet og ren forfining. 150 år senere overfører New Grove Rom stadig denne stærke arv og bevarer disse delikate smagsoplevelser fra fortiden. Udformet i midten af de grønne sukkerfelter, og produceret i begrændset mængde, er denne eksklusive rom forbeholdt de rigtige vindere, der virkelig kan sætte pris på sin subtile raffinement.

Det er på New Grove sukkerplantage, at det afgørende trin i vores traditionelle rom begynder, Vores sukkerplantage i Belle-Vue, i den nordlige del af øn, blev erhvervet i 1938 af den nyetablerede Société Harel Fréres. Sukkerrørs arealet er steget gennem årene og i dag udgør over 6000 hektar med sukkerrør. Sukkerfabrikken Terra Milling producer den melasse, der anvendes til produktion af vores rom. Det betragtes som en af de mest moderne sukkerfabrikker på øen med en forarbejdningskapacitet på 336 tons sukkerrør pr. time.

Destillationsprocessen finder sted på vores destilleri, ejet af Gray's Distilling, som også er en del af Terra Brands under Terra-koncernen. Den melasse, der er rig på sukkerkrystaller, ekstraheres fra den sol-modne sukkerrær og opbevares i tønder i 36  timer gæring. Destillationen begynder derefter af give anledning til naturlige smagsstoffer, der opsamles fra 52 destillationsbakker. Det første udkast af rommen fortyndes til 65 % vol før ældningsprocessen. Beholderne af de naturlige smagsstoffer blandes i rommen og får lov til at hvile i 10-18 måneder. Ældringsprocessen finder sædvanligvis sted i egefade fra Limousin skoven i Frankrig. Udvekslingen af tanniner og harpiksen giver rommen sin ravfarvede solbrunefarve og blødhed, som gør rommen så unik. 

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning