Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Barbanera

Der er 1 vare.

Vinproducenten Barbanera:

At tale om virksomhedens historie er lidt som at præsentere det for vores egen familie.

Faktisk gik de hånd i hånd, side om side, og observeret ændringer, der gradvist har inddraget samfundet ved at eskortere det til i dag. Vi kan ikke tale om gamle begivenheder, uden at fremkalde mere eller mindre glade minder, erfaringer levet og realiseret i den første person gennem årene, der ikke altid har været let, og hvis følelser stadig er stærke i hjertet af hver af os. Det er et plot skrevet med flere hænder, en historie fortalt af flere forskellige stemmer, fornemmelser, der fortælles af øjne, der har set forskellige epoker, og aldrig svarer til hinanden.

Det år, hvor Blackbeard blev født som en familieaktivitet, går tilbage til 1938, da Altero Barbanera og Franceschini Maria, de besluttede at begynde at lægge grunden til noget, der tilhørte dem alene og var en værdig arv for deres børn.æ

Oprindelig var det meget andeledes end i forhold til, hvordan vi er vant til at se det i dag. Fascimens æra og anden verdenskrig pålagde standarter, der ikke havde noget at gøre med den modernitet, der omgiver os.

Tænker på det tidspunkt, hvor det hele begyndte, er det ikke svært at forestille sig, at kvaliteten af produkterne ikke regnes som den lette tilgængelighed eller tilgængelighed af det samme. Det generelle behov for basale fornødenheder, skubbet til vigtige indkøb og kun kunne tilfredsstille den primære impellens uden at give yderligere midler. Så hvad tog hurtigt på egenskaberne ved en lille familiedrevet butik i byen Piazza, det var primært tettet mod at sælge varer af egen produktion som vin, olie, ost, æg og mælk, der var nyttige i hverdagen.

Det tog mange år for virksomheden at vokse, og det skete også takket være muligheden for at komme ud afdet lille shell. Besøg på markederne, der blev afholdt i Rom dagligt, blev mere og mere hyppige, hvor Altero og Maria forlod landet bag dem, fulde af varer, gode forhåbninger. Luigi, som på det tidspunkt kun var et barn, fulgte dem regelmæssigt på farten og fortsatte med at gøre det, indtil det var på tide, at erstatte sin far.

Et meget vigtigt skridt blev dog lavet i 1978, da Marco og Paolo, Luigis sønner, besluttede at overtage den lille familieverdenlighed og gøre den til noget større, stærk karakter, veldefineret billede. Således blev født "Enogest SNC", hvor de to brødre besluttede at investere helt deres egen fremtid og deres drømme. De havde en klar vision om, hvor de ønskede at gå, hvad de ønskede at opnå, da passionen for god vin allerede var iboende, selvom vejen til at opnå den ønskede destination forblev ukendt. Således begyndte en periode med eksperimenter præget af en dyb fastholdenhed og utrolig beslutsomhed, som altid genopdagede den som vindere.

Gennem årene har de aldrig støttet sig væk fra de udfordringer, de stod overfor, men kæmpede for at etablere sig og bekræfte deres aktivitet, som langsomt begyndte at forme deres særlige produktionsfilosofi.

Fødslen af Blackbeard som vi kender et i dag, går tilbage til ikke fjerntliggende 2007, da vores efternavn gav et nyt billede til virksomheden og Simona, den mindste af de tre søskende i tredje generation, er blevet en del af virksomheden.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning