Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Inver House Distillers

Der er ingen varer

Whisky Producenten Inver House Distillers:

Inver House Distillers er et skotsk malt whisky destilleri, der har base i Airdie, North Lanarkshire. Selskabet er nu et datterselskab af Thai Beverages, som er et af de største alkoholdige virksomheder i Sydøstasien, med en markedsværdi på over 4 mia. USD. Inver House er et førende destilleri af Single Malt Whisky, der ejer og driver fem destillerier bl.a: Old Pulteney Distillery, The Spyburn-Glenlivet Distillery, Balblair Distillery, Knockdhu Distillery og sidst Balmenach Distillery.

Virksomheden blev grundlagt i 1964 som et datterselskab af det amerikanske firma, Publicker Industries of Philadelphia. Publicker Industries havde med stor succes lanceret Inver House Rare, et mærke af blandet Skotsk Whisky i 1956. Som følge af efterspørgslen efter industrien var der dog ikke tilstrækkelige lagre til at opfylde salget. Under forsæde af SS Neuman, blev et site erhverves til Airdrie i marts 1964, med og en fuld integreret kompleks blev bygget, herunder et Malt Destilleri: Glenflagler og Killyloch. Efter grundlæggerens død var der en periode med tilbagegang i selskabets formue.

I 1979 købte Standard Brands Inver House fra Publicker. Operationerne blev genstand for en management buyout i januar 1988. Selskabet blev derefter solgt af ledelsen til Thai Beverages i 2001.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning