Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Pinot Noir

Der er 57 varer.
Pinot Noir

Druen Pinot Noir:

For en vindyrker er den den mest pinefulde af alle druesorter og den mest uforpligtende, den mest utilgivende og alligevel den mest givende. Denne blå druesort kan lide et køligt klima, fordi den sætter knop og modner tidligt, mens den i en for varm region blot producerer solide, bagte eller slaskede vine.

Så hvorfor plante den? For når den bliver helt, som den skal, som de bedste producenter i Bourgognes Côte d`Or ofte har held til, så er vintene sensuelle, velsmagende, silkebløde, og alligevel en anelse vilde, ikke så voldsomt intellekruelt imponerende som uforglemmelige behagelige. Den er nu plantet over hele verden, men har indtil for nydlig kraftigt modstået vindyrkernes forsøg på at skabe storeslåede aromaer.

Nu kommer der spændende, ikke-burgundiske rødvine fra Californien og Oregon, Chile, Sydafrika, Australien og New Zealand - ikke mange, men tilstrækkeligt til at vise vejen. Schweiz, Tyskland og Italien foretrækker at holde sig til de mildere fortolknninger. Og modner den ikke, kan den bruges til mousserende vin, sådan som det ofte sker i Champagne.


Varer sidevis

Varer sidevis

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning