Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Buffalo Trace Distillery

Der er ingen varer

Whisky Producenten Buffalo Trace Distillery:

Buffalo Trace Distillery: Hundredvis af år siden torden den mægtige bøffel på tværs af landet og udskårne stier kendt som spor. Et sådan spor. Great Buffalo Trace, førte til de forrevne bredder af hvad der nu er kendt som Kentucky River. Tidlige eventyrere fulgte bøffelen og opdagede nogle af Kentucky's skatte, rige frugtbare jord, der var fremragende til dyrkning af korn og rigeligt med kalkstensvand. Destillationen fulgt snart, og i 1787 startede et arbejdsdestilleri på grunden, der ligger i Frankfort i Kentucky. Det første moderne destilleri blev bygget på stedet i 1857 og indarbejdet brugen af dampkraft, et stort fremskridt inden for produktionen af Bourbon af høj kvalitet. Destilleriet blev senere købt af EH Taylor Jr, en af Kentucky's oprindelige Bourbon-aristokrater. Strålende og nyskabende tog Taylor fremskridt til anlægget såvel som hele Whisky-industrien. I 1886 destilleriet havde introduceret landets første klimastyrede lagerbygning for ældning af Whisky og havde fået et verdensomspændende ry for at producere Amerikas bedste Bourbon. Under forbudet blev distilleriet spærret af tilladelsen - et af få udstedt i landet for at forsætte destillationen til medicinske formål og dermed gøre det til den ældste kontinuerlige drift af Bourbon destilleriet i USA.

Distilleriet Buffalo Trace: I 1992 kæbte Sazerac-firmaet destilleriet og omdøbte det Buffalo Trace Distillery, der hilste den mægtige bøffel, der engang herskede området. Distilleriet har vundet adskillige priser både for de fine Bourbon's, det producerer, såvel som destilleriet selv. I 2010 kaldte Whisky Magazine: Buffalo Trace Distillery "Whisky Visitor Attraction af året".

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning