Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Riesling

Der er 29 varer.
Riesling

Druen Riesling:

Denne vidunderlige drue fortjener meget. den er grundlaget for nogle af de mest himmelske, aristokratiske og elegante vine, vokser under rædselsfulde forhold, og ikke desto mindre er den foragtet og sendt ud til højre i det meste af verden.

Men i Tysklands Mosel- og Rhin-dal opnås der forbløffende resultater af vindyrkere, der er klar til at begrændse udbyttet, og pleje druerne, til de er modne. Vine så klare som vand og lette som edderkoppespind deler æren med søde vine med en så voldsom intensitet, at de kunne slå den mest plaprende drikkebroder ud. Denne koldresistente, sentmodnende druesort er også glimrende andre steder.

Østrig producerer fremragende Riesling, og både Italien og Østeuropa kan og gør det somme tider. Både Øst- og Vestkysten i Nordamerika producerer gode vine, mens Australien og New Zealand producerer totalt u-europæoske aromaer, der alligevel er i verdensklasse i både søde og tørre versioner.


Varer sidevis

Varer sidevis

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning