Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Pure Shots Drink's

Der er 3 varer.
Pure Shots Drink's

Pure Shots Drink's Opskrifter:

Idéen til Pure Shots opstod i en cocktailbar tilbage i 2015; derfor var det helt naturligt for os at udvikle Pure Cocktail opskrifter. For os handler det om at skabe ærlige produkter med respekt for det gode håndværk. Ja, vi er måske lidt nørdede, men det er der vel ikke nogen skam i. Vi gør det jo fordi, vi ikke kan lade være, fordi vi brænder for det og fordi vi syndes det er sjovt. 

Her lidt opskrifter på drink's, som Pure Shots har smagt sig frem til. God fornøjelse.

Underkategorier

 • Dark Autumn
  Dark Autumn:4 cl mørk rom 2 cl pure lakrids 1 cl gomme sirup 7 cl æblemost
 • Ladylicious
  Ladylicious:4 cl gin 1 cl pure lakrids 5 cl hindbærpuré 2 cl frisk citron 2 cl gomme sirup
 • Liquorice Espresso
  Liquorice Espresso: Vores fortolkning af den klassiske Espresso Martini, men med en herlig smag af lakrids.2 cl Pure Lakrids. 1 Shot espresso. 4 cl Vodka. 2 cl Kahlua. 2 cl Gomme Sirup. 3 Kaffebønner (pynt).  Fremgangsmåde: Lav et skud espresso. Shake alle ingredienser med is i 20-30 sekunder. Indholdet skummer op så sørg for at have god plads i sharkeren. Si over i et glas og pynt med 3 kaffebønner.
 • Nordic Summer
  Nordic Summer: En lækker og frugtig cocktail der passer perfekt som afslutning på et godt måltid eller som start på en aften i byen.1 cl Pure Lakrids. 4 cl London Dry Gin. 3 cl Frisk citronsaft. 4 cl Hindbær puré. 2 cl Gomme sirup. Lakridspulver (pynt).. Citron (pynt).Fremgangsmåde:  Shake alle ingredienser og is i 5-10 sekunder. Si indholdet over i et glas med isterninger og pynt med lakridspulver og citronskal.
 • Puretini
  Puretini: Denne cocktail vil helt sikkert imponere de fleste, den smager himmelsk og er samtidig nem at lave.6 cl Pure Hindbær. 4 cl Ananasjuice. 2 cl Citronsaft. Citron (pynt). Hindbær (pynt).  Fremgangsmåde: Shake alle ingredienser med is i 5-10 sekunder. Si over i et glas og pyntmed citronskal og friske hindbær.
 • Pure Bramble
  Pure Bramble: En dejlig frisk cocktail som kan nydes til alle festlige lejligheder.2 cl Pure Hindbær. 4 cl Gin. 2 cl Frisk citronsaft. 2 cl Gomme Sirup.Citron (pynt).Fremgangsmåde:  Shake Gin, citron og Gomme sirup med is i 5-10 sekunder. Si over i et glas med isterninger og hæld Pure Hindbær rundt langs kanten af glasset. Pynt med en citrontwist.
 • Pure Girl Power
  Pure Girl Power:3 cl vodka 3 cl aperol 1 cl pure lakrids 5 cl rabarber puré 3 cl frisk citron 2 cl gomme sirup
 • Pure Passionada
  Pure Passionada: En skøn og sød smagsoplevelse som er utrolig nem at lave.Perfekt til en lun sommeraften.2 cl Pure Passion. 2 cl Vanilje Vodka. 2 cl Galliano. 2 cl Gomme sirup. 2 cl Appelsinjuice. ½ Passionsfrugt (pynt). Fremgangsmåde:Shake alle ingredienser med is i 5-10 sekunder. Si over i et glas med isterninger og pynt med en ½ passionsfrugt.
 • Pure Pornstar Martini
  Pure Pornstar Martini:4 cl vodka 2 cl pure passion 2 cl vanilie sirup 2 cl lime juice 8 cl champagne eller prosecco
 • Pure Sour
  Pure Sour: En klar favorit og bestemt et forsøg værd. En frisk og syrlig cocktail der kan drikkes til en hver lejlighed.2 cl Pure Passion. 4 cl Vodka. 2 cl Æblejuice. 2 cl Æggehvide. 1 cl Citronsaft. Citronskive (pynt).  Fremgangsmåde: Hæld æggehvide i en shaker og dry shake - der laves overtryk så hold godt fast. Shake alle ingredienser med is i 5-10 sekunder. Si over i et glas og pynt med en citronskive.
 • Pure Spritz
  Pure Spritz: Den perfekte velkomstdrink eller til at nyde en solskinsdag i godt selskab.2 cl Pure Passion. 13 cl Prosecco. 2 cl Aperol. Citron (pynt).  Fremgangsmåde:  Hæld Pure Passion i et champagneglas, hæld dernæst Prosecco i og afslut med Aperol. Pynt med en citrontwist eller citronspiral.
 • Summer Heaven
  Summer Heaven: En skøn cocktail som alle kan lave. Vi anbefaler en syrlig appelsinjuice for at skabe balance til den søde smag af hindbær.4 cl Pure Hindbær. 8-12 cl Appelsinjuice.  Fremgangsmåde: Kom isterninger i et glas, hæld dernæst appelsinjuice i og afslut med Pure Hindbær.
 • White Dane
  White Dane: White Dane: En sød og fyldig cocktail med en lækker eftersmag af lakrids. Perfekt til at afslutte et skønt måltid eller som alternativ til desserten.4 cl Pure Lakrids. 2 cl Vodka. 8 cl Fløde eller Sødmælk. Lakridspulver (pynt).  Fremgangsmåde:  Shake is, Vodka og fløde i 20-30 sekunder. Hæld Pure Lakrids i et glas med isterninger. Si indholdet over i glasset og pynt med lakridspulver.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning