Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Fleischmann

Der er ingen varer

Whiskeyproducenten Fleischmann:

Charles Freischmann blev født i 1834 nær Budapest Ungarn og Maximillian Fleischmann i Østrig i 1846.

Charles kom til Amerika under borgerkrigeen fra Østrig, hvor han havde forvaltet et destilleri. I Amerika så han hurtigt behovet for forbedring af bagnng, og vendte tilbage til Østrig for at erhverve prøver af gær, der blev anvendt til bagning der. Hans bror Mazimillian kom til Amerika, og de to dannede et partnerskab med James Gaff, en Cincinnati destilleri, i 1868.

Amerika havde sin første standardiserede gær, der revolutionerede bageindustrien. Et par år senrere, i 1870, blev et datterselskab navngivet Fleischmann Distillation Company grundlagt, og Amerika havde også sin første destillerede gin.

Fleischmann købte selskabets aktier, da Gaff døde i 1879. I løbet af de næste årtier, udvidede Fleischmann deres foray ti spiritus med Eastern Rye Whiskey, cordinals, bourbon og vodka. I 1975 var de de første til at introducere en amerikansk fremstillet Amaretto - Amaretto di Amore.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning