Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Sauvignon Blanc

Der er 22 varer.
Sauvignon Blanc

Druen Sauvignon Blanc:

Spørg en hvilken som helst vindrikker om, hvor Sauvignon Blanc stammer fra, og der er en rimelig chance for, at man vil svare New Zealand. Men der var faktisk ikke en eneste Sauvignon-vinstok i New Zealand før 1970. Det er blot det, at den newzealandske Sauvignons vidunderligt velsmagende, aggressive aromaer fuldstændig har udraderet de originale fra Loire-dalen og Bordeaux i Frankrig.

Den nye verdens vinmagere valgte Sancerre fra Loire-dalen som model for knastørre, ufadlagrede hvidvine, men de havde sjældent succes med den, før New Zealand viste dem, hvordan det skulle gøres. Nu laves der tør Sauvignon med "grøn" smag i hele Europa, i Nord- og Sydamerika og på den anden side af kloden. Når den gæres og lagres på egetræsfade, bliver den helt anderledes sprød, nøddeagtig og længelevende. Bordeaux er oprindelsesstedet for denne stil, men metoden har spredt sig til hele verden.


Varer sidevis

Varer sidevis

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning