Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Karl Mason

Der er ingen varer

Gin producenten Karl Mason:

Det hele startede med en besked på facebook fra Karl Masin til hans kone, hvori han bad om en G&T når han kom hjem fra arbejde. Denne enkle kommentar førte til, at hans venner sendte billeder af dem der havde G&T'er, så han oprettede en gruppe, for at dele billederne.

Gruppen gik viralt, og indenfor 12 månedr havde han 10000 tilhængere. Det varende ikke ænge, før gin-selskaber bankede på hans dør, med gratis prøver for at fremme hans publikum. Hans konklusion af de mange smagsprøver var, at de nyligt lancerede gins  smagte af det samme, og han tænkte; "om han kunne gøre det bedre, og skabe en ny gin der virkelig er anderledes?"

Men tro ikke, at ingen erfaring, en passion for god G&T og de sociale medier gør det let at lancere sit eget gin-mærke, for det er det absolut ikke - det tog megen tid og hårdt arbejde, men slutresultatet Mason Yorkshire Gin er bestemt slidet værd.

I markedsbyen Bedale, var Mason Yorkshire Gin den første til at etablere et destilleri tilbage i 2014, året efter de blev lanceret.

Med en ægte passion for gin, lancerede Karl & Cathy Mason deres Yorkshire Gin på Wold Gin Day i 2013, ved at bruge et eksternt destilleri for at hjælpe dem med at starte planen for deres eget destilleri, så snart vækst/midler var der, og 7 måneder efter lanceringen, blev det til virkelighed.

Det er meget et arbejderdestileri, tæt påplads og bolig, med to 300 liters alembiske stillbilleder, som for tiden destillerer 3 gange om ugen og som normalt er omgivet af kontinuerlig aktivitet, da aftapning og mærkning også sker på stedet.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning