Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Eden Mill

Der er ingen varer

Gin Producenten Eden Mill:

Eden Mill historien startede med en mission om at genoplive den mistede kunst til destillering og brygning i St. Andrews.

Som Skotlands første destilleri og bryggeri, med single-site, der fremstiller gin, whiskey og øl, er Eden Mill spirit skabt af vores destillationsvirksomheder i kobberpottestiller og viser et bredt udvalg af smagsstoffer fra botaniske produkter, der kommer fra lokalområder, samt flere stder i verdenen.

Som skabere af håndværksgin, whiskey og øl, har vores destillerslag mulighed for at "gifte" sig med de bedste metoder fra alle disse discipliner. Vores team udfordres til at anvende moderne teknikker og forståelse til tiders ærefuæde traditionelle metoder.

At vide sværheden i en tøndes ældring samt træets kvalitet er en fordel som vi med fordel kan bruge. Den bruges blandt andet i vores udvikling af innovative kreationer, som vores bourbon Aged Oak Gin.

St. Andrews er brømt for golf, og kunsten at brygge og destillere var engang integreret i byen. Eden Mill var den første til at producere spiritus i regionen i 150 år.

Få destillerier er så heldige som os. Vi har Eden-flodmundingen ved dørtrinnet, og botaniske kilder fra lokale marker, skove og kyster til at repræsentere det bedste fra Skotland.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning