Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Green Box

Der er 1 vare.
Green Box

Vodka Producenten Green Box:

Green Box grundlagt i 2012, specialiserer vi os i produktion af høj kvalitet og miljøvenlig spiritus. Alle vores produkter er håndlavede, ved hjælp af håndværker, etiske processer. Vi bruger ikke kunstige additiver eller aromaer og er grundlæggende til at reducere unødvendig emballage. Alle vores spiritus er tilgængelige i Eco-Pouches, 28 liter poly-laminatposer, som kan bruges til at genfylde vores smukke trykte "flasker-for-life" silketryk. Dette resulterer i et dramatisk fald i unødvendig emballage og spild samt besparelser på unødvendige udgifter på glasflasker, som ellers slides væk. Fra 2017 har vi sparet 170,652 flasker fra at blive smidt væk, nok til at dække 9 tennisbaner. Der er også lavet 107,510 kg kuldioxidbesparelser siden introduktionen af vores unikke Eco-refill-koncept.

Green Box skifter navn til The Sustainable Spirit Co. På The Sustainable Spirit Co er vi meget stolte af vores grønne innovation, Eco Pouch og vi er verdens eneste spiritusfirma, der leverer deres produktion på sådan en bæredygtig måde. Eco Pouch startede sit liv i 2012 som en 8,4 liter "bag-in-box" og der er foretaget gradvis forbedringer siden da, hvilket resulterer i det, vi har i dag.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning