Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Chilgrove

Der er 1 vare.
Chilgrove

Vodka Producenten Chilgrove:

Det er ægteparret Christopher og Celia Beaumont-Huntchings som fik idéen til Chilgrove Vodka. Ægteparret blev inspireret af naturen omkring deres lille landsby. De fik derfor idéen til at destillere essensen af naturen og stemningen. Og derved fik vi denne unikke Chilgrove Vodka. Det er stadig ægteparret selv, med hjælp af et par ansatte, som med håndkraft producerer vodkaen i små batches. Det lille destilleri ligger i West Sussex i det sydlige England nær Portsmouth. Og naturen omkring destilleriet spiller en kæmperolle for denne Vodka, da det er den, der former og skaber råvarerne bag. For det første filtreres kildevandet naturligt områdets kalksten, som også giver druerne de perfekte forhold at vokse i. Denne Vodka er skabt af det sydengelske landskab, og viser hvad det kan fremtrylle.

Chilgrove Vodka er altså engelsk, men er overraskende nok lavet på et destillat udvundet fra druer. Vodkaen fremstilles ved den engelske sydkyst, som er perfekt til at dyrke vindruer, så råvarevalget er måske egentlig naturlligt nok. Men det er altså den første engelske Vodka lavet på vindruer. Destillatet tilsætter ultra rent kildevand, som naturligt filtreret gennem de kalksten, som hele området hviler på. Med sans for håndværk og detaljer bliver råvarerne forvandlet til en ægte premium vodka.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning