Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Jason Barber

Der er 1 vare.

Vodka Producenten Jason Barber:

Historien startede da den engelske mælkebonde Jason Barber kombinerede ønsket om at udnytte vallen, der var et biprodukt fra hans osteproduktion, med sin dybe interesse for vodka. Jason Barber opdagede en unik teknik til at omdanne vallen til vodka. Det lyder skørt, men resultatet taler sit eget klare sprog. Black Cow Pure Milk Vodka stormer frem på det engelske marked, og roses for sin rene og blide smag.

Black Cow Pure Milk Vodka produceres ved at vallen fermenteres til en ølligende drik, hvorefter man tilsætter et særligt gærstof der omsætter mælkesukkeret til alkohol. Derefter destilleres "bryggen" og renses via en hemmelig teknik. Herefter filtreres vodkaen tre gange. Og dermed er Black Cow Pure Milk Vodka færdig. Black Cow Pure Milk Vodka er lavet udelukkende af mælk fra fritgående køer og intet andet. Den særlige produktionsteknik og den naturlige mælk skaber en helt unik og lækker vodka, som man skylder sig selv at smage på.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning