Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Prins Hubert de Polignac

Der er ingen varer
Prins Hubert de Polignac

Cognac Producenten Prins Hubert de Polignac:

Prins Hubert de Polignac er et unikt og moderne mærke inden for det meget traditionelle Cognac-landskab. Det blev grundlagt i 1947 af arvingen til en berømt fransk aristokratisk familie, der oversatte sin succesrige karriere som udenrigshandel og en dygtig diplimat til en højt anerkendt ambassadør for denne anerkendte ånd. Prins Hubert de Polignac cognachus uddyber stadig disse cognacer, der respekterer Prins Hubert de Polignac-arv. Bevæbnet som en kunst, blandes alle sine usædvanligt gamle cognacs af kældermesteren med adel og tradition, samtidig med at man respekterer sin moderne stil. Polignacs omdømme opstod som en let, afslappet og tilnærmelig livsstil af Cognac Appellation, mens den afspejler en uforlignelig terroir og en dristig kreativitet. Med håndværket af et talentfuldt team med mere end 250 drueavlere fra førsteklasses områder blev det hurtigt et højt respekteret cognachus, der var  begavet inden for kældermesteren håndtering, dygtigt alderen eaux-de-vie.  La Maison udvikler stadig sine cognacs med hensyn til denne arv, og alle cognacs produceres af kældermesteren i den løbende indsats for at sikre at det er adel, det er opfindsomhed og stråling og modernitet.

Navnet Polignac: Navnet Polignac har den mest kongelige historie. Grevinden Yolande de Polignac var en nær ven af den legendariske Marie Antoinette, som blev offer for guillotinens nådeløse blad i 1793. Andre bemærkelsesværdige familiemedlemmer omfatter Prins Jules de Polignac, som var minister for Kong Charles X. såvel som den 17. århundrede franske ambassadør til Rom og Polen - Cardinal de Polignac. Polignac-klanens tidligste registrerede går tilbage til år 680 e.Kr., med Armand de Polignac den 1.. Prins Hubert de Polignac tillod cognachuset H Mounier at bruge hans navn til dette berømte mærke. Og i 1947 blev navnet officelt registreret som et varemærke. Som en del af H Mounier's imperium, kan oprindelsen af Prins Hubert de Polignac cognac spores tilbage indtil 1848, da Henri Mounier dannede et engroshandel sammen med kældermester Jean Salmon og vingårdsejer Eugene Bellet. Efter nogle år blev det besluttet at flaske og markedsføre cognac'en selv, og i 1874 begyndte de at sælge ikke kun til Frankrig, men også til de oversøiske markeder.

Cognac Prince de Polignac i dag: Prins Hubert de Polignac Cognac, også kaldet Prince Polignac, er i dag den officielle Cognac ved Den Kongelige Domstol takket være den russiske Prins Alexis Louis Wendens indflydelse, som var fan af mærket. Mærket har et distributionsnet, der omslutter kloden, og de har for nylig fået en komplet renovering af deres produktemballage og en ny brand-identitet. Deres VS-, VSOP- og XO-flasker genkendes let af den stærke, kongelige farve af grå, rød og blå og er designet specielt til at huske den ædle arv og historie, der giver sit navn til mærket. Alle Prince Hubert de Polignac cognac's er lavet af 100 % Grande Champagne, og de anvendte metoder er strengt traditionelle. Sammen med moderselskabet H Mounier er der strenge kvalitetskontrolprocedurer på plads for at sikre, at hver flaske produceret er værdig til at blive solgt under mærket Polignac.


Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning