Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Tempranillo

Der er 41 varer.
Tempranillo

Druen Tempranillo:

Jeg ved virkelig ikke, hvor Spanien ville være henne uden Tempranillo. Alle de større rødvinsregioner holder sig til den, og alligevel udfolder den sig meget forskelligt i de forskellige regioner og har desuden forskellige navne. Rioja er dens hjemstavn, hvor den, blot den ikke skal give for store udbytter (hvilket den desværre ofte skal), give rødvinene frugt, duft og evne til at ældes.

I naboregionen, Navarra, spiller den andenviolin i forhold til Garnacha. Den er temmelig vigtig, men ikke så spændende som Ull de Llebre i Penedés, alligevel er den usædvanlig mørk, fyldig og velsmagende som Tinto Fino i Ribera del dueros vinmarker og som Cencibel i La Mancha og Valdepeñas. Andre steder i Spanien er den kendt som Tinto Madrid eller Tinto de Toro, mens den i Portugal kaldes Aragonez eller Tinto Roriz. Du godeste! Alle disse navne. Jeg har aldrig kunne modstå en kvinde, der forsøgte at skjule sin fortid.


Varer sidevis

Varer sidevis

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning