Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Frankrig

Der er 176 varer.
Frankrig

Frankrig:

Det er det ubestridt uvenlige klima der råder i Frankrigs bedste vinregioner, som paradoksalt nok afgør kvaliteten. For, selv om der kan skabes vin alle vegne hvor der er varme nok til at modne druerne, så skabes de fine vine i grænseegnene, hvor det kun lige er varmt nok og, i dårlige år, slet ikke varmt nok; Champagne, Bourgogne, Loire og selv Bordeaux har et sådant knivsæg-klima.

Frankrigs anden hemmelighed er jordbunden. Den varierer nok til at passe næsten enhver druesort af nogen værdi - hvilket betyder, at skønt berømmelsen indiskutabelt hviler på de fineste vine, så produceres der også dagligdags vine for den mindre pengepung. og i dag, hvor bedre produktionsmetoder har fundet vej til den fjerneste ravnekrog, har appellation contrôlée vinene ikke længere monopol på kvalitet og oplevelse.

Underkategorier

 • Champagne
  Champagne: Champagne er en mouserende vin produceret i regionen i Frankrig og er fremstillet ved hjælp af mèthode champeniose. Champagne er lavet på druerne Chardonnay, Pinot Noir eller Pinot Meunie, og er lavet med varierende grader af sødme. Den traditionelle champagne var væsenligt sødere end den champagne, der primært drikkes i dag. Den porpulæreste champagne, er Moët Chandon Champagne Dom Pèrignon.
 • Champagne Producenter
  Champagne Producenter:
 • Det Franske Klassifikationssystem
  Det Franske Klassifikationssystem: Franskmændene har det mest vidstrækkende kontrolsystem for vinkvalitet. Nøgleordene er vinens "oprindelse", historie, produktionsmetode og anvendelse af de rigtige druer. Vin inddeles i to kategorier: Kvalitetsvin (AC og VDQS) og Bordvin (Vin de Pays og Vin de Table).
 • Hvidvin
  Hvidvin: De met kendte regioner for hvidvin i Frankrig er Bordeaux, Alsace og Bourgogne. Men det er samtidlig tre regioner, der fremstiller vidt forskellig hvidvin - ikke engang druerne kan de blive eninge om. I Bordeaux, er den foretrukne drue til hvidvin Sauvignon Blanc, i Bourgogne sværger man til Chardonnay og i Alsace er alle hvidvine lavet på enkeltdruevine, hvilket fremgår af etiketten.
 • Mousserende
  Mousserende: Crèment er mousseerende vin lavet i Frankrig, men som ikke er fra Champagne-regionen. Der er 8 Crèment regioner i Frankrig. Crèment er et virkelig godt alternativ til Champagne. De er lavet af kvalitets druer, er ofte prisvenlig og så er de jo franske og boblende.
 • Rosévin
  Rosévin: Ròse betyder svagt rosenfarvet på fransk. Ròsevin har imidlertid en betydelig bredere farvepaletend blot svagt rosenfarvet. Den kan være hel mørk som en rødvin, i for eksempel Alsace og hel lys laksefarvet i for eksempel Anjou, og alle mulige nuancer derimellem. Det afhænger både ad druen og fremstillingsmetoden.
 • Rødvin
  Rødvin: Frankrig har historisk set været vant til at sætte standarden for vindyrkning og kvalitet. De franske vine spænder over alle vintyper og smagsvarianter lige fra de kraftige krydrede fuldmodne vine i Rhône og Languedoc-Roussillon til de elegante silkebløde vine fra Bourgogne. Og så er der selvfølgelig den kendte Bordeaux-vin, der i sig selv spænder over mange varianter og nuancer.
 • Vindistrikter Frankrig
  Vindistrikter Frankrig: Frankrig er kendt som verdens vinland. Landet har en af de ældste vintraditioner i verden, en bred vifte af druesorter og vinregioner. Frankrig producerer ikke kun fremragende kvaliteter, men er, efter Italien, også verdens næststørste vinproducent. Da klostrene altid brugte sakramental vin til fejringen af guddommelig tilbedelse, opstod der i de følgende århundreder mange klostre i de vigtigste vinområder. Vi har nedenunder, samle de franske vindistrikter, som I kan klikke på, og læse meget mere om.
 • Vinproducenter i Frankrig
  Vinproducenter i Frankrig: De mest feterede vinproducenter i Bordeaux, Bourgogne og Rhône er i det store hele uberørte af krisen, men den almindelige gode vinbonde og vinproducent, har fået det sværere. Nye marker er dukket op og har afhjulpet en del af problemerne.Når det er sagt, er Frankrig stadig verdens førende producent af kvalitetsvine, både når det gælder top og mellem segmentet. De har en enestående og bredt udvalg af verdens ypperste vine fra Champagne til Bordeaux. Vi har nedenunder, samlet de franske vinproducenter, som I kan klikke på, og læse meget mere om.

Varer sidevis

Varer sidevis

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning