Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Boschendal

Der er 15 varer.

Vinproducenten Boschendal:

Mange få steder i verden kan man påstå at have alt, hvad en vinelsker kunne ønske. Boschendal er et sådant unikt sted. Kun en times kørsel fra Cape Town ligger denne pragtfulde ejendom i den pittoreske Groot Drakenstein-dal. En sand fest for sanserne, der skyldes en stolt vintradition tilbage fra det 17. århundrede. Udvalget af vine spænder fra prisvindende vine til fine bordvine og hverdagsvine. Denne ejendom forener sin fortid med en konstant videreudvikling. Boschendal, egentlig stavet som "Bossendaal" der kan oversættes som skov og dal, er en af de ældste vingårde i den nye vinverden og kan dateres tilbage til 1685. Nu ejes den af Douglas Green Bellingham, der føler en forpligtelse til at sikre Boschendal en plads blandt de bedste vingodser i verden. 

Vinmarkerne: 

Der hører 2250 hektar jord til ejendommen og de strækker sig i en 6 kilometer lang række på skråningerne af Groot Drakensteinbjergene til foden af Simonsberg. Af de cirka 200 hektar vinmarker er 60 % beplantet med Chardonnay og Sauvignon Blanc. Markernes placering fra floddalen og stigende til 350 meters højde giver mulighed for at dyrke mange forskellige druesorter. 

Kældrene: 

De nuværende bygninger indeholder stadig dele af de oprindelige kældre, bygget i 1795. Selv om man er stolt af hugenotbaggrunden, så er det den nye teknik og mange forsøg, der skaber fremskridtet. Boschendal bruger f.eks. en varmere gæring end gennemsnittet til Sauvignon Blanc. Det giver en større smag og en længere levetid for vinen. De røde vine har en klassisk og elegant stil. Der bruges meget træ til lagring og vinene får lov til at lagre, indtil de har rystet ungdommes rå smag af sig.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning