Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Roullet Cognac

Der er 7 varer.

Cognac Producenten Roullet Cognac:

Historien om Roullet Cognac huset starter tilbage i 1700-tallet, et sted kaldet Le Goulet, i landsbyen Foussignac, som er beliggende nord forJarnac i Cognac-regionen. Dette er stedet, hvor Roullet familien ejede vinmarker fra 1772, og hvor paul FrédéricRoullet grundlagde Cognac-huset i 1780.

I næsten 250 år har familiens efterkommere og kældermester skabt store spiritusoplevelser under Roullet-varemærket, samt videregivet deres erfaringer fra århundrede gamle traditioner, som er gået i arv fra generation til generation.

I dag holder Mathias Paul Roullet (niende generation i familien), et vågnet øje med Roullet Cognac huset og viderefører familiens traditioner. Virksomheden råder over mere end 200 hektar vinmarker, hvoraf størstedelen (cirka 140 hektar), er placeret i Fins Bois, det historiske hjemland for Roullet- Foussignac og Migron. Omkring 30 hektar er beliggende i hjertet af Grande Champagne i Saint-Preuil og Segonzac. De har desuden også vinmarker beliggende i Maleville, Grande Champagne (18 hektar), og i Sainte-Lheurine, Petite Champagne (16 hektar).

Kun "eau-de-vie", destilleret af druer fra familiens marker bruges til Roullet Cognac. Destillationen foregår i to små alambics (15 og 18 hl.), som ifølge traditionen er håndlavet i kobber. 

Kun cognac af høj kvalitet, XO og Heritage (modnet i mindst 15 år), samt Reserve De Famille (ældre end 40 år), er modnet på familiens ejendom. Familien benytter sig af fransk egetræ fra Limousin og lagringen sker i fugtige kældre, som stammer helt tilbage fra Henry IV's tid. Fornyelig lancerede familien en V.S.O.P aftapning som noget helt nyt i Roullet-serien.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning