Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Anmeldelser

Der er 159 varer.

Anmeldelser:

Underkategorier

 • BT
  BT Vinanmeldelser: Tim Vollerslev (f. 1951), startede i 1967- på grund af sin store vininteresse - sin karriere som tjenerelev på Hotel Richmond i København. Færdiguddannet arbejdede Tim i nogle år i diverse københavnske restauranter, hvor fritiden blev brugt flittigt til vin-studier. I 1975 blev han ansat på SAS Scandinavia Hotel som vintjener og derefter som restaurationschef i "Top of Town" på 25. etage. Han var desuden i 12 år leder i SAS Hotellernes vnskole for kokke- og tjenerelever. Senere var han i mere end 15 år ansvarlig for de internationale forhandlinger af drikkevarer til Radisson SAS Hotels 126 hoteller over hele verden. Tim Vollerslev mange år i vinens verden, og hans store interesse for vin giver ham adskillige medaljer og udmærkelser. I 1989 var han med til at stifte Dansk Sommelier Forening, hvor han i dag er vicepræsident. Desuden har han siden 1984 været i bestyrelsen hos Association Sommelier Internationale (ASI), der nu har 55 medlemslande. To gange var han finalist (sølv) i Sopexas Danmarksmesterskab i fransk vin, ligesom han var semifinalist ved verdensmesterskaberne for sommerlierer i Bruxelles i 1983. Og i mere end 25 år har Tim Vollerslev siddet i juryen ved samtlige EM og VM for sommerlierer der er blevet afholdt forskellige steder i verden. Tim Vollerslev blev kendt i hele Danmark, da han i 1998 begyndte - sammen med Per Pallesen og Michael Meyerheim - at give gode råd om vin på TV2's "Go' Morgen Danmark".  I dag anmelder han vin for BT-Bladet.
 • Decanter
  Decanter Vinanmeldelser: Decanter world of wine awards, er en kæmpe stor international konkurrence hvor der hvert år er flere 1000 vine at bedømme. I 2014 var der omkring 15.000 vine til bedømmelse. Dommerne ved denne konkurrence er blandt de bedste i verden og i 2015 deltager bl.a. Markus Del Monego MW, Steven Spurrier, Gerard Basset OBE Der giver 6 forskellige medajler i denne konkurrence.   - International    - Regional   - Guld   - Sølv   - Bronze   - Commended Disse gives af 3 eksperter som individuelt smager på vinene og efterfølgende diskutere de deres resultater og er der vine hvor deres scorer er markant forskellige smager de på vinen igen. Dog er dommerne ikke forpligtet til at ændre deres scoringer.Smagningerne afholdes i et kontrolleret miljø. Der er et begrænset antal til smagning på max 85 vine om dage. Dette giver dommerne mulighed for at smage mere grundigt på vinene og for at undgå at de bliver trætte i ganen.Dommerne bedømmer vine ved hjælp af et 20 punkts point system med trin helt ned til 0,5 point. De offentliggøre også bedømmelserne i 100 point tilsvarende. Den samlede bedømmelse er et gennemsnit af alle 3 dommers bedømmelser Vi har nedenfor opstilt de intervaller som vinen skal vlre indenfor får at få medajle. Først er det dommernes score i 20 point systemet og så er det efterfølgende point i 100 point systemet.Medajlerne fordeles således:Medalje                20 pt score          100 pt scoreGuld                          18,5 - 20             95 - 100Sølv                          17 - 18,5                90 - 95Bronze                  15,25 - 17                85 - 90Commended    14,5 - 15,25                81 - 85
 • Den Italienske Sommelier Forening
  Den Italienske Sommelier Forening Vinanmeldelser: Den italienske Sommelier Forening er en non-profit organisation, der blev grundlagt i Milano den 7. Juli 1965. Efterfølgende den 6. April 1973 af dekret nr. 539 af republikkens præsident, har opnået juridisk anerkendelse på den del af den italienske stat. Den italienske Sommelier Forening har til formål at kvalificere den professionelle Sommelier og styrke kulturen i vin, spille primært en pædagogisk og udgivervirksomhed at øge bevidstheden og værdsættelse af alkoholholdige drikkevarer, mad og traditionelle typiske og teknikken med parring mad og vin. Historie og udvikling: De stiftende medlemmer af det italienske Sommelier var Gianfranco Botti, Jean Valenti, Leonardo Guerra og Ernesto Rossi. Den første præsident blev overdraget til Gianfranco Botti. Valget af ordet Sommelier, i stedet for "ihændehaver" eller "aftapper" var motiveret af internationalitet nu fået appellationen. Denne beslutning var i overensstemmelse med den pro-europæiske politik, at den italienske stat blev opstå i disse år, og den lethed, anerkendelse i navnet på figuren af den faglige vin service. Fra det øjeblik begyndte historie og vækst af AIS: målet af grundlæggerne i virkeligheden var at kvalificere de medarbejdere, der arbejdede i italienske restauranter og derefter, i de tidlige dage, accepterer de registreringer fra personer, der tilhører de ansatte kun værelse. Efter et par år på grund af den stigende interesse for den nye forening, politikken medlemskabet var åben for andre kategorier, forudsat at de opererer i catering og tjener til yderligere at sprede sine mål, den nationale råd fik ideen til at afholde en konference på landsplan og etablere konkurrencen om den bedste Sommelier i Italien.
 • Din Vinguide
  Din Vinguide Vinanmeldelser: Din Vin Guide er ejet og drevet af Thomas Rydberg. Din Vin Guide, udkommer 4 gange årligt, med min. 84 sider med temaer, masser af test og spændende artikler.
 • Ekstra Bladet
  Ekstra Bladet Vinanmeldelser: Thomas Rydberg er Ekstra Bladets vinanmelder og skribent. Herudover skriver han for en række andre tidsskrifter, samt holder en række foredrag og smagninger. Thomas har en diplomuddannelse (WSET) i vin og spiritus fra London samt er pt. ved at tage en Master of Wine. Udover skrivegerningen dømmer han ved en række af de største internationale konkurrencer som Concours Mondial, Mundus Vine, International Wine Challenge, WM i Riesling samt VM i Grenache.
 • FinansBureauet
  FinansBureauet Vinanmeldelser: Finansielt Livsstilsmagasin: FinansBureauet.dk tester hver uge en række vine, med det formål at finde de bedste vine til prisen. Alle vine smages som udgangspunkt blindt. Vinene vurderes i forhold til deres priser efter følgende skala:   Stjerner         Vurdering ******          Vurderes til at burde koste mindst 50 % mere end butiksprisen         *****            Vurderes til at burde koste mellem 25 og 49 % mere end butiksprisen ****              Vurderes til at burde koste mellem 1 og 24 % mere end butiksprisen Vine der vurderes til at koste det samme som eller mindre end butiksprisen vil ikke blive omtalt. 
 • Forlaget Smag.dk
  Forlaget Smag.dk Vinanmeldelser: Forlaget SMAG, der ejes af familien Oldenburg, har udgivet bøger siden 1988.Blandt udgivelserne er:Vinårbogen (siden 1988)Danmarks bedste Spisesteder (siden 1992)Oldenburgs Vinguide (siden 2002)Izak Litwar: Pomerol (1998)Henrik Oldenburg: Portvin (1999)Henrik Oldenburg: Port, engelsk udgave (1999)Henrik Oldenburg: Portvin, 2. reviderede udgave (2004)Henrik Oldenburg: Smag på Rom (1998)Henrik Oldenburg: Smag på Rom i Jubelåret 2000 (2000)Henrik Oldenburg: Den anden Andersen, H.C. Andersen som livsnyder (2004)Henrik Oldenburg: To dråber vand, spændingsroman (2009)Henrik Oldenburg: Rent mel i posen, spændingsroman (2009)Henrik Oldenburg: Vin under Sydkorset, netudgave (2010)Henrik Oldenburg: Portvin, 3. supplerende udgave, netudgave (2010)Henrik Oldenburg: MORD OG MENNESKER i Danmarks farligste by * BODIL (2013)HenrikOLdenburg: IDA KOEFOED - Bornhlms heltinde (2015)
 • Gambero Rosso
  Gambero Rosso Vinanmeldelser: Gambero Rosso er en moppedreng af en bog, hvori flere tusinde vine er vurderede. De bedste producenter og deres vine beskrives ret detaljeret, og de bedste vine tildeles fra et til tre glas. Hvert år siden 1987 har det italienske forlag Gambero Rosso (Den røde Reje) udgivet en guidebog, hvori tusinder af vine vurderes, og hvori de bedste belønnes med ét, to eller tre glas. For mange venner af italiensk vin er Gambero Rosso simpelt hen en bibel, og for enhver italiensk vinbonde er det målet at få et, to eller tre af de eftertragtede glas-symboler.   Gambero Rosso er den mest betydningsfulde vin-årbog i Italien. Stort set alle producenter er omtalt / bedømt og dem der ikke er, er sjældent værd at smage. Der bedømmes ca. 18000 vine hvert år. Vinene karaktergives med glas, og 3 glas er det absolut ypperste. Ud af 18000 smagte vine modtager ca. 260 vine de magiske 3 glas. Vinene prøvesmages hvert år, og fordi en vin i en bestemt årgang er blevet belønnet med 3 glas, er dette ikke ensbetydende med, at den får de 3 glas i de efterfølgende årgange; det skal i højeste grad fortjenes!
 • Guide Penin
  Guide Penin Vinanmeldelser: Guia Penin er dannet af et ungt og dynamisk team af mennesker. I front har vi tre smagsdommere: Carlos González (direktør for Penin Guide), Javier Luengo (redaktionelle direktør) og Alberto Ruffoni, der er ansvarlige for smagning af mere end 10.000 vine årligt.  Alt logistik, kontakt med vinproducenter og  regulatoriske bestyrelser star Erika Laymuns for. Dette er med til at gøre, at vinene er synlige overalt ved vinsmagninger. Et hold på fire personer er ansvarlig for at alle vine hvert år evalueres, dette sikrer kvaliteten hos Penin Guide Wines of Spain.   
 • IWSC
  International Wine & Spirit Competition IWSC Vinanmeldelser: Den Internationale Wine & Spirit Compettition er en årlig vinkonkurrence grundlagt i 1969 af den tysk/britiske Anton Massel. Hvert år modtager konkurrencen oplysninger fra over 80 lande i hele verden. Priserne der uddeles i konkurrencen hvert år, betragtes som høj anderkendelse i branchen. Begivenheden finder sted i London.  Bedømmelsen foregår i to trin - og finder sted over en periode på 6 måneder. Processen består af blindsmagning og tekninsk analyse. Det hele bliver bedømt af 250 specialister fra hele verden. Nogle er vinproducenter eller destillerier, andre er specialister i handel og de dømmer hver på deres særlige felt. Alle dommere skal deltage i et IWSC introduktionkursus.  Konkurrencen har til formålet bygget lokaler - herunder temperaturregulerede kældre, vinsmagningsværelser og har sine egne lagerfacilitteter med plads til over 30.000 flasker.  Produkterne der skal bedømmes er opdelt i over 1500 kategorier. Kategorierne er opdelt efter: Sort, stil, type, årgang eller alder. 
 • Leisure
  Leisure Vinanmeldelser: Vores testpanel består af seks smagere -  tre af hvert køn og med stor interesse for vin. De er repræsentative for målgruppen og beskæftiger sig alle med gastronomi. Modsat de normale anmeldelser i medierne er vores vuderinger altså ikke subjektive og vil derfor alt andet lige være mere anvendelige til gode middage med mange gæster.
 • Luca Maroni
  Luca Maroni Vinanmeldelser: Luca Maroni er et meget kendt ansigt i vinens verden. Han er en meget berømt vinanmelder eller som nogen vil kalde ham vinguru. Han udgiver hvert år en vinguide, som er meget respekteret i Italien. Denne vin-guide bliver i nogle tilfælde også udgivet på engelsk og tysk. Hvert år skal der bedømmes en lang række vin, fra en lang række vingårde. Vi snakker omkring 16500 forskellige vine der bliver bedømt og de stammer fra 2300 vingårde. Luca Maroni bedømmer ud fra sit eget point-system, som går op til 99 point, hvilket er meget svært at opnå. Det han vægter mest når han bedømmer de forskellige vine er bl.a. drikbarheden og vinens charme. Så køber du en vin der har været i hænderne på denne mand, og har vinen fået en god anmeldelse går du ikke galt i byen. Det er med garanti en rigtig god vin.
 • SFCWC
  SFCWC:
 • Super Avisen
  Super Avisen Vinanmeldelser: Super Avisen er den største  avis i dagligvarehandlen i Danmark. Super Avisen er et privat selskab, som er uafhængig af politiske, organisatoriske og andre særinteresser. Formål at fremme en positiv udvikling i dagligvarehandelen. Målgruppe: Købmænd i den private sektor, supermarkeder, nærbutikker, kæder og DS butikker, COOP butikker, kiosker, servicestationer, bagere og slagtere.  
 • The Wine Advocate
  The Wine Advocate Vinanmeldelser: The Wine Advocate er en bi-månedlig vinpublikation, der blev oprettet i 1978 af den amerikanske vinkritiker Robert M. Parker, uden tvivl den mest indflydelsesrige vinkritiker i verden. Robert M. Parker født og opvokset i Maryland. Robert M. Parker var advokat i 10 år i Baltimore, før han skiftede til fuld tid som vinskriver i 1984. I dag kan en 100-point Parker-score lave eller bryde et vinmærke. The Wine Advocate-nyhedsbrev blev først kendt, efter at Robert M. Parker havde nøjagtigt forudsagt den høje kvalitet af 1982 Bordeaux-Vintage. Det blev snart en standardreference for sine vinforbrugere i USA. Vinforkæmperen antages at have en dybtgående virkning både på priser og efterspørgslen efter fine vine verden over, Især fra Robert M. Parker's fortrukne områder, især Napa Valley. I 2006 valgte Robert M. Parker en gruppe af medarbejdere til at dække størstedelen af verdens vinregioner i hans sted og generere vin-scorer. The Wine Advocate personale omfatter nu Jeb Dunnuck, Luis Gutierrez, Monica Larner, Neal Martin, Lisa Perrotti Brown, David Schildkne. I december 2012 trådte Robert M. Parker tilbage fra sin fuldtidsstilling hos The Wine Advocate, der navngav Lisa Perrotti Brown som publikationens nye chefredaktør. Han bevarer nu en mindre rolle i det nye udseende The Wine Advocate team. Vinforkæmperen Robert M. Parker 100-point vin scoring skala:96-100 point: Ekstraordinært. 90-95 point:   Udestående. 80-89 point:   Knap over gennemsnittet til meget godt. 70-79 point:   Gennemsnitlig. 60-69 point:   Under gennemsnittet. 50-59 point:   Uacceptabelt.Robert M. Parker har smagt og scoret nogle af verdens fineste og mest prestigefyldte vine. Han har bestemt smagt størstedelen af verdens dyreste vine. 
 • Unified Wine & Grape Symposium
  Unified Wine & Grape Symposium Vinanmeldelser: Unified Wine & Grape Symposium programmet indeholder sessioner og et to-dages messearrangement. Siden American Society for Enology and Viticulture (ASEV) og Califiornia Association of Winegrape Growers (CAWG) gik sammen for at skabe Unified Wine & Grape Symposium i 1995, er det blevet den største vin- og drue-konference i nationen. Og mens vi er stolte af størrelsen af Unified Symposium, er det vores etablerede ry for at levere fremragende, aktuelle og breaking news, samt information og indhold, som vi finder mest givende. Som en af branchens førende sammenkomster udgør Unified Symposium en vigtig platform for at fokusere på de problemer, der former i dag, samtidig med at emner og tendenser former fremtiden for druedyrkningen og vinfremstilling.  Ved at kombinere en messe med et bredt spektrum af sessioner, giver Unified Symposium deltagerne direkte adgang til alle de seneste oplysninger. Unified Symposium giver også et glimrende forum for aktivt netværk mellem registranter og leverandører. Vinproducenter og druedyrkere har ikke kun mulighed for at forny og skabe nye venskaber, men aktivt at diskutere og debattere informationer og ideer, som direkte påvirker deres arbejde og succes. I januar er Unified Wine & Grape Symposium messen hjemsted for over 650 leverandører af vin og drueindustrien. Med mere end 13.800 branchefolk, der deltager og 730 standpladser, er Symposiet den største vin- og drueindustrikonference og messeshow af sin art i Nordamerika.
 • VinAvisen
  VinavisenDet står stjernerne for ............Her er smageholdets deltagere umiddelbart enige om, at dette er en virkelig dejlig vin til prisen, en vin, som vi med glæde vil skænke for andre, og som vi er sikre på, at langt de fleste af vore læsere vil blive glade for at drikke. Også en dejlig vin, men vi er ikke umiddelbart enige om, at den er helt i top. Måske er den ikke helt i balance – der er måske lidt for meget alkohol i den – eller måske er den for dyr i forhold til kvaliteten. Her har vi vinen, der bestemt kan drikkes. En god hverdags-vin, dog måske uden de store oplevelser. Eller en okay vin, som er alt for dyr i forhold til kvaliteten. Pengene er naturligvis en vigtig parameter.............Får en vin kun én eller to stjerner, skriver vi ikke om den. Nogle har ment, at vi også burde skrive om de dårlige vine. – Vi er da meget interesseret i at vide, hvilke vine vi bør undgå, lyder det.Det forstår vi umiddelbart. Men der er jo mange vine i denne verden, som ikke er værd at drikke, og vi ønsker ganske enkelt ikke at spilde vore læsere tid og telefonregning med beskrivelser af sådanne vine, blot fordi de tilfældigvis har passeret vores glas.Og så er der jo også det faktum, at vores smagepanel består af mennesker. Der kan være vine, som vi er uretfærdige overfor – fordi vi har en skæv dag, ikke kan lide druen, synes etiketten er skandaløst grim ... eller fordi den smagte flaske ganske enkelt er angrebet af en snert propsyge. I stedet for at beskrive en sådan vin som rædselsfuld er det bedre ikke at skrive om den – og i stedet ofre tid og kræfter på vine, som vi er glade for.Vi mener kort sagt, at det er vigtigere at fortælle, hvad vore læsere kan drikke med glæde – end hvad de ikke bør drikke. Eller som vor gode kollega på Børsen, Ole Troelsø, siger: – Det er vigtigere at vise vej til de gode flasker end at pege fingre ad de dårlige.Dette har medført, at vi har mange vine til topkarakteren 5 stjerner, og det er vi kun glade for. Så gør vi også vore læsere glade – her er der virkelig gode flasker at vælge imellem!Hvis vi imidlertid udregner det gennemsnitlige antal stjerner på alle de smagte vine, så lander det som regel på mellem 3,0 og 3,7 stjerner, og det kan vel egentlig ikke siges at være så usædvanligt.
 • Vinhulen
  Vinhulen Vinanmeldelser: Vinhulen er 100% uafhængig af økonomiske interesser, hvorfor de oplysninger og viden du finder på portalen altid tilstræbes at være så objektiv som muligt... Vinhulen.dk ejes og opdateres af Michael Christensen, men bag Vinhulen.dk står en række personer med interesse for vin: Michael Christensen - primært kraft på italiensk vin, Champagne og Bordeaux Thomas Elkjær - italiensk vin, Champagne og primært Bordeaux Henrik Marcussen - primært portvin og iøvrigt ejer af Portvin.nu Anders Jepsen - allround Bordeaux, Champagne og Italien Dennis Ernstsen - primært Italien Frank Gooding - primært Rhone Steffen T. Poulsen - allround Italien og Bordeaux Jesper Strange Klitgaard Christiansen - webdesign Ovennævnte er samme personer, som uge efter uge tester vine sendt fra vinforhandlere i vort smagepanel.
 • Wine Enthusiast
  Wine Enthusiast Vinanmeldelser: Wine Enthusiast er et magasin og en hjemmeside med speciale i vin, spiritus, mad og rejser. Wine Enthusiast bladet blev grundlagt i 1988 af Adam Strum og er kørt fra hovedkvarteret i New York og har en fordeling på godt over 500.000 læsere. Administrerende redaktør Joe Czerwinski står ved magasinet, sammen med et omfattende  team af redaktører og forfattere, herunder Susan Kostrzewa, Steve Heimdoff og Roger Voss.  Wine Enthusiast 100-point vin scoring skala:98-100 point: Classic. 94-97 point:   Superb. 90-93 point:   Fremragende. 87-89 point:   Meget God. 83-86 point:   Godt. 80-82 point:   Acceptabel.
 • Wine Spectator
  Wine Spectator Vinanmeldelser: Wine Spectators redaktører gennemgår mere end 15.000 vine hvert år i blindsmagninger. Hvert nummer af Wine Spectatpr magasin indeholder 400-1000 vinanmeldelser - med detaljerede smagsnoter og anbefalinger. Der sættes strenge krav til etikken omkring vinsmagningen. Wine spectator foretrækker at gennemgå vine der er bredt tilgængelige.  De fleste vine der indsendes til Wine spectator stammer fra vingårde eller fra deres amerikanske importør. Deruder bruges der hvert år mange penge på at købe vin til gennemgang. Smagningen af vinen foregår på deres kontorer i Napa og New York - og i regioner i Europa. Hvert kontor har vinsmagningsværelser og personale til at koordinere smagningerne.  Hver redaktør dækker som regel de samme vinregioner fra år til år. Udefra kommende smagsdommere kan forekomme - for at bekræfte indtrykkene redaktørerne får.     
 • Wine Lab
  Wine Lab Vinanmeldelser: »Næsten hver dag smager jeg nye vine fra alverdens vinmarker. Min vinsmag er åben og bred, og jeg er nysgerrig, hver eneste gang jeg åbner en ny flaske. Kun vine med mindst 3 stjerner finder vej til Winelab.dk« Mads Jordansen, winewriter Winelab.dk har som mission på en engageret, inspirerende og troværdig måde at formidle indhold om vin, som størstedelen af danske vindrikkere finder interessant og anvendeligt. Uafhængigt og frit medie: Winelab.dk er uafhængig af politiske, organisatoriske og økonomiske interesser. Winelab.dk er stiftet af Mads Jordansen og gik i luften i december 2010, som følge af en passion for vin og journalistisk formidling. Winelab.dk arbejder engageret på at være et ærligt, nysgerrigt og seriøst vinmedie, der formidler historier og fakta fra vinverdenen, på en levende facon, hvor det journalistiske niveau prioriteres højt. Annoncører/sponsorer har derfor ingen indflydelse på indholdet på Winelab.dk.

Varer sidevis

Varer sidevis

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning