Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Villa Conchi Cava

Der er 4 varer.

Vinproducenten Villa Conchi:

Frisk, Moderne og Elegant - en hyldest til kvinder verden over.

Cave betegner en mousserende vin, som hovedsageligt produceres i Catalonien. Denne vin blev født i Spanien helt tilbage i 1870'erne, men blev først navngivet Cava i 1970. Da Cava laves efter champagnemetoden, har man i mange år omtalt det som Champaña, men da franskmændene fik gennemført, at det udelukkende var dem, der måtte bruge ordet champagne, valgte man at bruge ordet Cava i stedet. Cava er det catalanske ord for vinkælder.

Langt det meste Caca laves på druerne; Macabeo, Parellada og Xarel-lo, men flere producenter er begyndt at benytte Chardonnay-druen - herunder også Villa Conchi. Villa Conchi Cava er først og fremmest en hyldest til Conchi - brandejerens mor. Conchi elskede mousserende vin, men nåede aldrig at smage Villa Conchi, da hun døde få måneder inden udgivelsen.

Manden bag Villa Conchi Cava hedder Javier Galarreta, og han udviklede huset ud fra en filosofi om at finde fremragende vinmarker og gøre brug af moderne faciliteter for at frembringe en Cava, der skilte sig ud fra mængden. I 2009 rejste han Catalonien tyndt på udkig efter partnere, der skulle producere en elegant og frisk mousserende vin. Hans søgning bar frugt, da han i hjertet af Penedés fandt vinmarker med de kvaliteter, der var påkrævede. Villa Conchi er en moderne og elegant Cava, der viser en anden side af spansk vin.

Et omhyggeligt udvalgt af vinmarker, der ligger i læ af Montserratbjerget har været hovedfokus for vinen fra Villa Conchi. Cavaen præsenterer en frisk stil fra middelhavs-klimaet. Med kølige temperaturer i løbet af natten, hjælper det druerne til en behagelig syrlighed, og samtidig benytter Villa Conchi delvist Chardonnay-druen. Fordelen ved Chardonnay er elegante noter af frugt. Villa Conchi har høstet flere medaljer ved nogle af de store prisuddelinger inden for vin, og er trods sin unge alder et kvalitetsprodukt man bør holde øje med.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning