Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Alexandre Bonnet

Der er 17 varer.

Vinproducenten Alexandre Bonnet:

Historien om Alexandre Bonnet Champagne går langt tilbage, og firmaet har dets ophav i den fantastiske landsby "Les Riceys". Med tre forskellige appelationer d'origine Contrôlée (AOC), er det et enestående sted til vinfremstilling. Med 2086 hektar vinmarker er det det største vinproducerende distrikt i Champagne-regionen.

Takke være de geologiske og geografiske egenskaber, er Riceys vinmarker også blandt de vinproducerende områder, der tilbyder de bedste Pinot Noirs i Côte des Bar. Helt tilbage i 1934 begyndte Lucien Noble at vokse deres egne vinstokke. Hans passion blev videregivet til de næste generationer, indtil 1970 hvor René, Serge og Alain Bonnet grundlagde Alexandre Bonnet-mærket.

AlexandreBonnet Champagne ejer over 45 hektar vinmarker og er i dag et klassisk Champagne-hus. SelvomAlexandre Bonnet ikke er et af de største Champagne-huse, så er de alligevel store nok til at have et team af specialister, som dækker alle områder produktionen igennem. Når der er sagt så er de alligevel små nok til kun at gøre brug af druer fra egne marker. Her får man altså det bedste for to verdener. Al deres Champagne er autentiske, og fremhæver specielt Pinot Noir-sorten med vintage-årgange som i fx deres "Noir Extra Brut", "Blanc de Noirs" og "Perle Rosée", samt den ikoniske "Rosé des Riceys".

Hugh Johnson har nævnt Alexandre Bonnet som et meget anbefalelsesværdigt hus i den sydlige del af Champagne. Han skriver også at firmaets vinmarker passes med stor omhu, hvilket giver Alexandre Bonnet faste og karakterfyldte Champagner, samt stor frugt og potentiale til lagring.

Rosé des Riceys er en fransk AOC-vinappellation i det sydlige Champagne-område. Rosé des Riceys er Rosé-vine som er lavet på Pinot Noir-druen og bliver produceret af bl.a. Alexandre Bonnet-huset. De er meget "burgundiske" i deres smagsprofil, og produceres langt fra hvert år. Hos Alexandre Bonnet vælger man kun at producere Rosé des Riceys, når Pinot Noir-druerne opnår den tilstrækkeligemodenhed. Det er altså yderst eksklusive dråber, der er tale om.

Druerne høstes i La Forêt som er et sted udelukkende med sydvendt eksponering - et sted som Alexandre Bonnet bruger til deres Rosé des Riceys. Den samlede produktion i området af Rosé de Riceys er cirka 40000 flasker årligt. Det betyder, at vi tale om ganske begrænsede mængder. Man fadlagrer ikke vinene hos Alexandre Bonnet-huset.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning