Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

BT

Der er ingen varer
BT

BT Vinanmeldelser:

Tim Vollerslev (f. 1951), startede i 1967- på grund af sin store vininteresse - sin karriere som tjenerelev på Hotel Richmond i København. Færdiguddannet arbejdede Tim i nogle år i diverse københavnske restauranter, hvor fritiden blev brugt flittigt til vin-studier. I 1975 blev han ansat på SAS Scandinavia Hotel som vintjener og derefter som restaurationschef i "Top of Town" på 25. etage. Han var desuden i 12 år leder i SAS Hotellernes vnskole for kokke- og tjenerelever. Senere var han i mere end 15 år ansvarlig for de internationale forhandlinger af drikkevarer til Radisson SAS Hotels 126 hoteller over hele verden.

Tim Vollerslev mange år i vinens verden, og hans store interesse for vin giver ham adskillige medaljer og udmærkelser. I 1989 var han med til at stifte Dansk Sommelier Forening, hvor han i dag er vicepræsident. Desuden har han siden 1984 været i bestyrelsen hos Association Sommelier Internationale (ASI), der nu har 55 medlemslande. To gange var han finalist (sølv) i Sopexas Danmarksmesterskab i fransk vin, ligesom han var semifinalist ved verdensmesterskaberne for sommerlierer i Bruxelles i 1983. Og i mere end 25 år har Tim Vollerslev siddet i juryen ved samtlige EM og VM for sommerlierer der er blevet afholdt forskellige steder i verden.

Tim Vollerslev blev kendt i hele Danmark, da han i 1998 begyndte - sammen med Per Pallesen og Michael Meyerheim - at give gode råd om vin på TV2's "Go' Morgen Danmark". 

I dag anmelder han vin for BT-Bladet.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning