Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Gambero Rosso

Der er 1 vare.
Gambero Rosso

Gambero Rosso Vinanmeldelser:

Gambero Rosso er en moppedreng af en bog, hvori flere tusinde vine er vurderede. De bedste producenter og deres vine beskrives ret detaljeret, og de bedste vine tildeles fra et til tre glas.

Hvert år siden 1987 har det italienske forlag Gambero Rosso (Den røde Reje) udgivet en guidebog, hvori tusinder af vine vurderes, og hvori de bedste belønnes med ét, to eller tre glas. 
For mange venner af italiensk vin er Gambero Rosso simpelt hen en bibel, og for enhver italiensk vinbonde er det målet at få et, to eller tre af de eftertragtede glas-symboler.
 
Gambero Rosso er den mest betydningsfulde vin-årbog i Italien. Stort set alle producenter er omtalt / bedømt og dem der ikke er, er sjældent værd at smage.
Der bedømmes ca. 18000 vine hvert år. Vinene karaktergives med glas, og 3 glas er det absolut ypperste. Ud af 18000 smagte vine modtager ca. 260 vine de magiske 3 glas.
Vinene prøvesmages hvert år, og fordi en vin i en bestemt årgang er blevet belønnet med 3 glas, er dette ikke ensbetydende med, at den får de 3 glas i de efterfølgende årgange; det skal i højeste grad fortjenes!


Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning