Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

VinAvisen

Der er 36 varer.
VinAvisen

Vinavisen


Det står stjernerne for

............


Her er smageholdets deltagere umiddelbart enige om, at dette er en virkelig dejlig vin til prisen, en vin, som vi med glæde vil skænke for andre, og som vi er sikre på, at langt de fleste af vore læsere vil blive glade for at drikke.

Også en dejlig vin, men vi er ikke umiddelbart enige om, at den er helt i top. Måske er den ikke helt i balance – der er måske lidt for meget alkohol i den – eller måske er den for dyr i forhold til kvaliteten.

Her har vi vinen, der bestemt kan drikkes. En god hverdags-vin, dog måske uden de store oplevelser. Eller en okay vin, som er alt for dyr i forhold til kvaliteten. Pengene er naturligvis en vigtig parameter.

............
Får en vin kun én eller to stjerner, skriver vi ikke om den. Nogle har ment, at vi også burde skrive om de dårlige vine. – Vi er da meget interesseret i at vide, hvilke vine vi bør undgå, lyder det.
Det forstår vi umiddelbart. Men der er jo mange vine i denne verden, som ikke er værd at drikke, og vi ønsker ganske enkelt ikke at spilde vore læsere tid og telefonregning med beskrivelser af sådanne vine, blot fordi de tilfældigvis har passeret vores glas.
Og så er der jo også det faktum, at vores smagepanel består af mennesker. Der kan være vine, som vi er uretfærdige overfor – fordi vi har en skæv dag, ikke kan lide druen, synes etiketten er skandaløst grim ... eller fordi den smagte flaske ganske enkelt er angrebet af en snert propsyge. I stedet for at beskrive en sådan vin som rædselsfuld er det bedre ikke at skrive om den – og i stedet ofre tid og kræfter på vine, som vi er glade for.
Vi mener kort sagt, at det er vigtigere at fortælle, hvad vore læsere kan drikke med glæde – end hvad de ikke bør drikke. Eller som vor gode kollega på Børsen, Ole Troelsø, siger: – Det er vigtigere at vise vej til de gode flasker end at pege fingre ad de dårlige.
Dette har medført, at vi har mange vine til topkarakteren 5 stjerner, og det er vi kun glade for. Så gør vi også vore læsere glade – her er der virkelig gode flasker at vælge imellem!
Hvis vi imidlertid udregner det gennemsnitlige antal stjerner på alle de smagte vine, så lander det som regel på mellem 3,0 og 3,7 stjerner, og det kan vel egentlig ikke siges at være så usædvanligt.

Varer sidevis

Varer sidevis

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning