Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Vindistrikter Argentina

Der er 10 varer.
Vindistrikter Argentina

Vindistrikter Argentina:

I det hele taget er der et vældigt potentiale i det fjerne sydamerikanske vinland. Man har kaldt det vinverdenens sovende gigant, men giganten er vågnet, og dens betingelser for at lave god vin er helt i top. Klimaet er knastørt med 320 soldage om året og kun 20-25 cm nedbør. Faktisk burde der slet ikke kunne gro vin. Men der er rigelige mængder af smeltevand fra Andesbjergene, og vandet ledes frem gennem de kanaler, som inkaerne og andre indianere anlagde, før spanierne erobrede landet.

Vi har nedenunder, samlet de argentinske vindistrikter, som I kan klikke på, og læse meget mere om.


Underkategorier

  • Mendoza
    Vindistriktet Mendoza: Mendoza producerer næsten 90 % af landets eksportværdige, gode vine og er Argentinas vigtigste vinregion med sommertemperaturer helt op til 40° C, masser af vand fra bjergene til kunstvanding, druer med ideelt sukkerniveau og meget frugtige vine. Indtil videre er der kun to regioner i Argentina, der har fået appellation-status, nemlig Luján de Cayo og San Rafael. Sidstnævnte, 200 km syd for Mendoza, er bedst egnet til rødvine, hvoraf de bedste er Goyenecheas fyldige.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning