Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Vindistrikter Chile

Der er 8 varer.
Vindistrikter Chile

Vindistrikter Chile:

I Chiles nordligste vinregioner Atacama og Coquimbo, avles især spisedruer, der bl.a. destilleres til den farveløse brandy Pisco. Landets varmeste vinregion, Aconcagua, producerer gode rødvine, mens der i det nye, køligere underdistrikt ved Stillehavet, Casablanca, avles gode hvidvine af chardonnay.

Vi har nedenunder, samlet de chilenske vindistrikter, som I kan klikke på, og læse meget mere om.Underkategorier

 • Aconcagua Og Central Valley
  Vindistrikter Aconcagua Og Central Valley: Blå Druer: De vigtigste druesorter er Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir og Malbec. Grønne Druer: Sémillon og Sauvignon er plantet overalt og efterfølges af Chardonnay, Moscatel og Riesling. Klima: Somrene er varme og tørre, og vintrene er kolde med den største nedbør mellem maj og septemer.  Jordbund: Jorden er frugtbar med en kalkstens-ler-blanding eller alluvialdynd nærmere floderne. Det giver god dræning, men er ikke ideelt for vinstokstress. Beliggenhed: Man finder kun vinmarker med en vis hældning ved foden af Andesbjergene og Cordillera-kæden. De østvestvendte floddale er normalt brede med jævnt skrånende side.
 • Casablanca Dalen
  Vindistriktet Casablanca Dalen: Casablanca-dalen ligger 66 kilometer fra Santiago, og kun 20 kilometer øst for Stillehavet. Dalens unikke jord er skabt af de kantede sten udstationeret i dalen fra de kystnære bjerge. Casablanca-dalen har moderate temprature på grund af de store seaside påvirkninger med tidlige tåge og solrige eftermiddage. Denne årsag langsom modenhed. Casablanca-dalen producerer fremragende hvidvine, hovedsageligt Chardonnay og Sauvignon Blanc.
 • Central Valley
  Vindistriktet Central Valley: Central Valley er formentlig Chiles vigtigste vinregion. Regionen starter ca 180 km syd for hovedstaden Santiago, præcis som sin argentinske søster-region Mendoza på den anden side af Andelsbjergene. Det er her, vi finder den største koncentration af Chiles kvalitetsproduktion og de mest kendte vinhuse. Den dækker over sub-regionerne Maipo,-Curico,-Rapel og Maule Valley. De 4 sub-regioner har hver sin regionale profil, som altid på disse breddegrader, er det Andelsbjergene der er den bestemmende geografiske faktor med deres allestedsnærværende indflydelse på både vind, vand pg temperatur.    
 • Curico Valley
  Vindistriket Curico Valley: Curicó Valley er et af de mest sydligt beliggende vinområde i Chile. Klimaet hernede er  ulogisk nok  varmere end i de nordlige områder, så det er ikke herfra, man ser landets største og mest komplekse vine. Imidlertid er en del producenter ved at få øjnene op for dette område, og der produceres efterhånden en række gode vine fra området. Især Merlot ser ud til at klare sig godt her.
 • Maipo Dalen
  Vindistriktet Maipo Dalen: Den Maipo-dalen ligger i det centrale Chile, lige syd for Santiago i en region bundet af Andesbjergene mod øst. Coastel Range mod vest og Maipo floden mod nord. Trods det er relativt lille størrelse, er dette den mest berømte appellation i Chile, hjemsted for nogle af de ældste vinmarker i Sydamerika. Vinstokkene fra Maipo producerer vine af utrolige finesse og kompleksitet. Den Maipo-dalen har en varm, ørkenagtige klima med meget lidt regn. Den sandede, hurtigt drænende jord, kolde nætter egner sig perfekt til druer som Cabernet Sauvignon, Merlot og Carmenére.
 • Rapel Valley
  Vindistriktet Rapel Valley: Placeret syd for Chiles hovedstad Santiago er Rapel Valley eller Valle de Rapel en delregion inden for den større Central Valley-region.  Det er opkaldt efter Rapel-floden, som er en sammenflydning af Tinguiririca og Cachapoal Rivers, som opdeler dalen i sine to underområder: Colchagua Valley i syd og Cachapoal Valley i nord.  Colchagua Valley har seks områder: Chimbarongo, Nancagua, Palmilla, Perrillo, San Fernando og Santa Cruz. Cachapoaldalen har fire hovedområder: Peumo, Rancagua, Rengo og Requinoa. Den samlede region strækker sig ca. 60 km fra skråningerne fra Andesbjergene i øst til Stillehavet mod vest. Dette er en forholdsvis stor region med ca. 84.651 hektar.  

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning