Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Stellenbosch og Paarl

Der er 9 varer.
Stellenbosch og Paarl

Stellenbosch og Paarl:

Blå Druer: De bedste rødvine laves på de klassiske druesorter. Cabernet Sauvignon og Franc, Merlot og Pinot Noir. shiraz og Pinotage gør også lykke her.

Grønne Druer: De internationalt populære Chardonnay og Sauvignon Blanc druer er plantet vidt og bredt. Sémillon er en specialitet i Franschhoek. Chenin Blanc og Riesling producerer gode, søde vine.

Klima: Klimaet er Middelhavsagtigt med mest nedbør om vinteren og temmelig varme, tørre somre. Sommerens nødvendige kølige vinde, der kaldes for " Cape doktoren" blæser tværs over landet fra False Bay.

Jordbund: De østlige bjergskråninger med granit favoriserer rødvinsproduktionen. De sandede jorder i vest passer bedre til hvidvine.

Beliggenhed: Historisk blev vinmarkerne anlagt i de lavereliggende floddale, men kvalitetsproducenter planter nu op ad bjergskråningerne, der nyder godt af de køligere højder, kølige briser fra havet og mindre direkte sol.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning