Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Burgenland

Der er 1 vare.
Burgenland

Burgenland:

Blå Druer: Blaufränkisch er med sine 12% den største enkeltdrue i vinmarkerne her. Der er små mængder Zweigelt og andre druesorter.

grønne Druer: Den østrigske specialitet Grüner Veltiner vokser i 19% af vinmarkerne. Weissburgunder, -neuburger og Furmint anvendes i stor udstrækning til Ausbruch-vine.

Klima: Det er den varmeste og tørreste vinregion i Østrig. Den årlige gennemsnitstemperatur i Illmitz ved Neusiedlersee er 10,9° C.

Jordbund: Jordbunden er meget afvekslende ,ed sand omkring Neusiedlersee og sandblandet ler længere væk. Der er kalksten på Leitha-bakkerne og på Rosalein-bakkerne vest for søen. Andre steder er der grus og et dybt lag sandblandet ler.

Beliggenhed: Regionen er generelt flad. Neusiedlersee-Hügelland er en anelse kuperet med gode syd- og sydøstvendte skråninger, og der ligger nogle kæder med bakker i Mittelburgenland i den nordøstlige del af Südburgenland har Eisenberg udsigt mod øst og sydøst ud over sletten.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning