Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Piemonte

Der er 17 varer.
Piemonte

Vindistriktet Piemonte:

Blå Druer: Piemonte byder på et antal karakteristiske druesorter; bl.a Barbera og Dolceto samt Barolos og Barbarescos berømte Nebbiolo, Grignolino har en trofast mening, og Freisa vinder atter indpas.

Grønne Druer: Moscato er den mest kendte, men Cortese og Arneis er på mode. Erbaluce er på vej ned, mens Chardonnay er på vej op.

Klima: Fastlandsklimaet har lange, kolde vintre. der moderes en andelse af flodernes påvirkning. Somrene er varme, men hagl kan skabe proplemer; og efteråret plages her af tåge.

Jordbund: Undergrunden består hovedsageligt af kalkholdig mergel med nogle områder med istidsmoræne. Øverste jordlag består af ler, sand og grus og kan være meget frugtbar.

Beliggenhed: Næsten halvdelen af Piemonte er bjergrigt med vinmarker, der ofte er plantet på højtliggende, stejle skråninger og terrasser, der er anlagt så omhyggeligt, at de har den bedste beliggenhed i forhold til solen.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning