Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Barolo Og Barbaresco

Der er 6 varer.
Barolo Og Barbaresco

Vindistriktet Barolo Og Barbaresco:

Blå Druer: Nebbiolo-druen regerer enevældigt i både Barolo og Barbaresco, men den må ikke plantes hvor som helst, Dolcetto og Barnera er nemmere at have med at gøre.

Grønne Druer: på trods af at området hovedsageligt anses for at være et rødvinsområde, så trives både Moscato, Chardonnay og Sauvignon Blanc også.

Klima: Fastlandsklimaet tempereres af luftstrømme, der kommer igennem Tanarodalen, og som bringer en anelse køligere sommertemperaturer og giver anledning til efterårståge, hvilket forårsager Nebbiolodruens langsomme modning.

Jordbund: Jorden er generelt frugtbar med kalkholdig blågrå mergel i vest, og et konglomerat bestående af jern, sand og kalk i øst.

Beliggenhed: De fleste vinmarker her vender sydvest-sydøst på stejle og meget stejle bakker; Barolo-vinmarkerne (250-450 m) ligger højere end Barbarescos, der ligger mellem 200 og 350 m over havets overflade.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning