Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Trentino Alto Adige

Der er 6 varer.
Trentino Alto Adige

Vindistriktet Trentino Alto Adige:

Blå Druer: De mest signifikante lokale druesorter er Vernatsch (Schiava). Lagrein, Teroldego og Marzemino. Cabernet Sauvignon er ved at vinde fodfæste, mens Cabernet Franc, Merlot og Pinot Noir mister popularitet.

Grønne Druer: Selv om den lokale Traminer og Nosiola´en bevarer deres position i lokalsamfundet, så forsætter Chardonnay og Pinot Grigio deres utrættelige fremmarch. Müller Thurgau, Sauvignon Blanc og Moscatoproducerer også vine med god kvalitet.

Klima: I nord er klimaet kontinentalt alpint med store temperaturforskelle. Somrene kan være meget varme, især på dalbunden. I Trentino er forskellen ikke så ekstrem, men generelt er der en anelse varmere.

Jordbunden: Underregionernes jordbund varierer, men er generelt ufrugtbare, lette og veldrænede. Undergrunden består af kalksten med alluvialaflejninger af grus, sand eller ler.

Beliggenhed: Bjergrigt terræn medfører, at de fleste vinmarker ligger i floddalene, hvor de ofte er anlagt på stejle terrasser.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning