Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Toscana

Der er 17 varer.
Toscana

Vindistriktet Toscana:

Blå Druer: Toscanas hoveddrue er Sangiovese, også kendt som Brunello, Prugnolo Gentile og Sangioveto. Canaiolo Nero og Mammolo er andre lokale sorter, og nu slutter Cabernet Sauvignon og Merlot sig til.

Grønne Druer: Vernaccia producerer den bedste hvidvin, men den højtydende Trebbianao er meget mere almindelig. Internationale sorter føres an af Chardonnay, Pinot Bianco og Sauvignon Blanc.

Klima: De centrale bakkers tempererede klima står i klar kontrast til flodbassinerne, der fanger sommervarmen og fugtigheden og de varmere, tørrere kystområder. Hagl kan være en trussel over for vinstokke i frugt.

Jordbund: Jorden er generelt kalkholdig med tuf og noget sandblandet ler. Den flagede mergel, galestro, er meget eftertragtet og viser sig i Montalcino og Chianti Classico-zonen. Jorden er vulkansk nær Pitigliano.

Beliggenhed: De bedste vinmarker er omhyggeligt placeret på skråninger og stejle bakker ofte blandet med olivenlunde og skovområder.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning