Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Chianti

Der er 7 varer.
Chianti

Vindistriktet Chianti:

Blå Druer: Sangiovese er den vigtigste druesort, der lokalt også kaldes Sangioveto, Canaiolo Nero og Mammolo anvendes også nogle gange i Chianti ligesom stadigt stigende mængder af Cabernet og Merlot.

Grønne Druer: Trebbiano er plantet vidt og bredt, men på vej ned i betydning Malvasi del Chianti er også på vej tilbage, efterhånden som Chardonnay og Sauvignon Blanc bliver mere fashionable i vine på enkeltdruer.

Klima: Chianti Classico-zonens centrale bakker er køligere og mere tempererede end ude ved kysten. Hagl kan være et problem nogle gange om sommeren, og lejlighedsvis frost kan være alvorlig og ødelæggende.

Jordbund: Stenet, kalkholdig jordbund varierer med parceller med kalksten, sand, ler og skifer: I centrum af Chianti Classico giver den skiferholdige lerjord (galestro) vine med en speciel god krop.

Beliggenhed: Regionen er karakteriseret ved skrånende vinmarker blandt skove og olivenlunde. Højde spiller en afgørende rolle for kvalitet og vintypen i Chiantivinen.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning