Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Catalonien

Der er 16 varer.
Catalonien

Vindistriktet Catalonien:

Blå Druer: Garnacha Tinta, Carinena, Monastrell, Tempranillo (lokalt med navnet Ull de Liebre) er de vigtigste, traditionelle druer med stigende mængder Cabernet Sauvignon, Merlot og endog Pinot Noir.

Grønne Druer: Macabeo, Garnacha Blanco, Xarel-lo og Parellada er hovedsorterne med faldende mængde Malvasia. Med den nye bølge kommer Riesling, Muscat, chardonnay, Gewürztraminer og Sauvignon Blanc.

Klima: Langs kysten har Catalonien Middelhavsklima, og jo længere man kommer ind i landet des tørrere og voldsommere temperaturskift.

Jordbund: Den varierer meget afhængigt af om man er i de barske bjergpmråder eller nærmere kysten. Der er noget limsten i de nordlige kystreregioner. De lavereliggende områder i Penedés har sand, mens højlandet har ler: Kvarsits og skifet giver en speciel jordbund, llicorelia, i det klippefyldte Priorato.

Beliggenhed: Der er lavtliggende vinmarker ved kysten mellem havets overflade og 200 meters højde, hvorimod vinmarkerne inde i landet kan ligge på terrasser på siderne af de stejle forbjerge i op til 800 meters højde i Priorato og Terra Alta eller på alluvialaflejringer i bunden af floddalen som i Tarragonien.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning