Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Nordvestspanien

Der er 5 varer.
Nordvestspanien

Vindistriktet Nordvestspanien:

Blå Druer: Der er mange druesorter af forskellig kvalitet, men Galiciens bedste blå drue er mencia. I Castilla y Léon klare Tempranillo (Tinta Fino), Garnacha Tinta (Alicante) og Mencia sig godt.

Grønne Druer: Selv om der er en masse højtydende Palomino, så er Albanño og Godello Galiciens førende, grønne druer. Ruedas Verdejo er Castiliens stjerne og har mere karakter end de fleste spanske grønne druesorter.

Klma: Det er meget vådt og køligt på kysten i Galicen, men klimaet bliver varmere og tørrere, jo længere man kommer ind i landet og over bjergene.

jordbund: Jordbunden er meget varieret fra istidsaflejringer i Galiciens Rias Baixas og Ribeiro til Ruedas sandede og kalkholdige jordbund, Bierzos jernholdige jord og Cigales stenede landskab.

Beliggenhed: Man er meget afhængigt af floddalene til vindyrkning i begge regioner, hvorfor vinmarkerne karakteriseres ved terrasser fra flodlejet og op ad bakkesiderne samt plateauer med vinmarker i Castilla y Léon.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning