Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Niederösterreich

Der er ingen varer
Niederösterreich

Niederösterreich:

Blå Druer: Blauer Portugieser er den mest populære, blå drue. Der er desuden noget Zweigeltvog små mængder Blauburgunder; Pinot Noir og Merlot blandt druesorterne.

Grønne Druer: Niederösterreich producerer den bedste Grüner Veltliner i Østrig, og den vokser i næsten halvdelen af vinmarkerne. Blandt de øvrige druesorter er bl.a. Müller Thurgau.

Klima: Klimaet er almindeligvis tørt, men Niederösterreich er stort, og der kan være store variationer. De fleste områder er temmelig varme. Den østlige del af Weinviertel kan være køligere og fugtigere.

Jordbund: Granit i undergrunden er almindeligt, især i Wachau. I de øverste jordlag er der stenet skifer, kalksten, grus og løs i Krems samt lejlighedsvis sandblandet ler.

Beliggenhed: De fleste vinmarker i Niederösterreich ligger på sletter eller på let kuperede bakker: I Wachau er det Donaudalen, der er i centrum, og skrænterne bliver stejlere vest for Krems.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning