Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Médoc Og Haut Médoc

Der er 2 varer.
Médoc Og Haut Médoc

Vindistriktet Médoc Og Haut Médoc:

Blå Druer: Cabernet Sauvignon er hoveddruen. Den klarer sig strålende i den varme, grusede jord i Médoc. den blidere duftende Cabernet Franc, Merlot, der er plantet i køligere, ikke så veldrænet jord, Malbec (i Bas-Médoc) og den sældent anvendte Petit Verdot er mindre hyppige druesorter.

Klima: Den milde påvirkning af Golfstrømmen, der fejer langs Atlanterhavskysten, sørger for lange, varme somre og kølige, fugtige vintre. Les Landes nåleskov optræder som naturlig vindskærm, der giver læ for vinmarkerne. Voldsom regn kan skabe problemer på høsttidspunktet.

jordbund: Den bedste jordbund er veldrænet grus blandet med sand. Underjorden består af grus og sand samt kalksten og ler. De bedste vinmarker ligger på grusforekomsterne.

Beliggenhed: Almindeligvis lavtliggende og fladt. Hovedrelieffet består af gruskamme og lave plateauer, især i Haut-Médoc. De fleste af de bedste vinmarker- om end ikke alle - ligger på de jævne skråninger, der vender mod øst og sydøst ned mod Girondes flodmunding.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning