Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Alsace

Der er 18 varer.
Alsace

Vindistriktet Alsace:

Blå Druer: Pinot Noir er den eneste blå drue, og den udgør 7,5% af beplantningen.

Grønne Druer: Riesling er den mest plantede drue efterfulgt af Pinot Blanc, Gewürztraminer og Sylvaner i næsten lige store mængder. Pinot Gris og Muscat er langt bagefter med en næsten udefinerlig mængde Chasselas, der bruges til Edelzwicker, og Chardonnay, der bruges til Crémant.

Klima: På trods af den nordlige breddegrad, nyder regionen godt af rigelig sol og lav nedbørsmængde forårsaget af lyet bag Vogeserne. 

Jordbund: Regionen er inddelt i tre zoner; bjerg og midtskråninger; området for foden af bjerget og sletterne. De bedste marker ligger midt på skråningerne med kalksten blandet med mergelholdigt ler i undergrunden og sandsten i øverste jordlag.

Beliggenhed: Vinmarkerne ligger i 170-420 meters højde med de bedste marker på de veldrænede, stejle midtskråninger, der ligger i læ.

Alcace-vinene dyrkers for foden af Vosges bjergene og ligger typisk i 200-400 meters højde. Klimaet er lunt og solrigt, men byder alligevel ofte på en tordenbyge i løbet af eftermiddagen. Dette er medvirkende til at give noge fede og søde druer. 

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning