Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Languedoc - Roussillon

Der er 15 varer.
Languedoc - Roussillon

Vindistriktet Languedoc - Roussillon:

Blå Druer: Der er et meget stort udbud af druer; traditionelle (f.eks. Carignan, Grenache, Cinsaut, Syrah) og i nye området (Cabernet og Merlot).

Grønne Druer: De grønne er ikke så vigtige, men omfatter Grenache Blanc, Mauzac, Clairett, Muscat (til VDN). Bourboulenc.

Klima: Somrene er varme og tørre, vintrene kølige og våde, og temperaturerne falder i takt med de stigende højder. Den kølige Mistral fra nord og de milde vinde fra havet er med til at køle vinstokkene ned, og nogle druesorter som Carignan er resistente overfor tørke.

Jordbund: Dette kæmpeområde viser stor forskellighed i jordbundstyperne. Nogle findes kun helt lokalt. Bredt sagt kan der være mergelholdig kalksten og skifer fra bakkerne, dækket med ler de bedste steder, rød, småstenet jord, terrasser med grusaflejringer etc.

Beliggenhed: Det ujævne landskab sørger for utallige og varierende marker til dyrkning af vin. Dalenes stort set øst-vestvendte beliggenhed kombinerer beskyttelsen mod nord med god beliggenhed mod syd.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning