Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Washington State

Der er ingen varer
Washington State

Washington State:

Blå Druer: Merlot er hoveddruen efterfulgt af Cabernet Sauvignon. Den hårdføre Lemberger erpopulær i Yakima Valley, desuden er der nu noget Pinot Noir, Syrah og Nebbiolo er på det eksperimenterende stadium.

Grønne Druer: Riesling var den første succes i Washington State. Sémillon og Sauvignon er nu overhalet af Chardonnay i areal, og Chenin Blanc samt Gewürztraminers popularitet er faldende.

Klima: Der kan være dramatiske forskelle mellem sommer- og vintertemperaturer. Området vest for Olympic Mountains har kystklima md stor nedbør. Øst for Cascades er der fastlandsklima og nærmest ørkenagtigt i nogle egne.

Jordbund: Det mest af Columbia Valley er basalt-sand med noget løs og lejlighedsvis flodaflejret grus. I Yakima Valley er der sandet jordbund med dårlig evne til at holde på vandet, hvilket nødvendiggør kunstvanding.

Beliggenhed: Vinmarkerne er få, og der er langt mellem dem. Alle marker er anlagt enten på lave højderygge, på sydvendte bakkeskråninger eller nær floder. Den vigtigste faktor består i at undgå ødelæggende vinterkulde frem for den voldsomme sommervarme.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning