Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Oregon

Der er ingen varer
Oregon

Oregon:

Blå Druer: Pinot Noir regerer i Oregon, især i Willamette Valley, men der er også Cabernet Sauvignon så vel som små mængder Merlot og Zinfandel.

Grønne Druer: Chardonnay og Riesling dominerer, men Sauvignon Blanc, Gewürztraminer og Müller-Thurgau følger efter, Pinot Gris er den nye stjerne.

Klima: Nedre Willamette Valley er køligere end Øvre, der til gengæld er køligere end Umpqua, der er køligere end Rogue Valley. Hyppige regnbyger i nord falder i en tilsvarende sekvens. Rogue Valley optræder som en varmefælde med lange, varme perioder, men solen er mindre pålidelig end i Californien.

Jordbund: Jorden i Willamette Valley og i Særdeleshed i Dundee Hills stammer fra vulkaner og indeholder meget jern. Rogue Valley er mere blandet med en del granit.

Beliggenhed: De fleste vinmarker ligger på skråninger for at undgå forårsfrost og for at få del i så meget sommersol som muligt. I Rogue Valley er der også vinmarker på dalbunden.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning